reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Skopové maso na majoránce

Recept na chutnou skopovou kýtu připravenou s majoránkou a kořenovou zeleninou.


  • 5,0

    5 3
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, celer) očistíme a pokrájíme na kousky. Česnek oloupeme a rozetřeme.

Skopovou kýtu vaříme doměkka v osolené vodě, do které přidáme pokrájenou kořenovou zeleninu a podle chuti majoránku. Ve slané vodě uvaříme malé brambory
ve slupce a potom je oloupeme. Jíšku dáme do kastrolu a zalijeme ji přecezeným vývarem ze skopové kýty, přidáme utřený česnek, povaříme a nalijeme na nakrájené maso a uvařené brambory. Podle chuti můžeme přidat máslo smíchané se sardelovou pastou a krátce povaříme.

Skopové maso na majoránce podáváme s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Skopové maso na majoránce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.