reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Skopová roláda s klobásou

Skopové maso plněné pikantní klobásou přelitá omáčkou.


  • 4,9

    4,8 7
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření

omáčka



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Skopovou plec vykostíme a z kostí uvaříme vývar. Maso upravíme na tenký plát, naklepeme, prosolíme a opepříme. Cibuli, petrželku a pažitku nakrájíme nadrobno a promícháme. Cibulkovou směsí posypeme maso.

Na cibulku naskládáme plátky anglické slaniny a do středu rozprostřeme na čtvrtiny podélně rozkrojené klobásy. Plát svineme a pevně převážeme nití. Povrch potřeme česnekem rozetřeným se solí.

Roládu položíme do sádlem vymazaného pekáče a podlijeme vývarem. Pečeme v předehřáté troubě za stálého podlévání výpekem i vývarem na 140 °C doměkka.

Měkkou roládu vyndáme a uchováváme teplou. Výpek vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme vývarem. Omáčku provaříme, osolíme, opepříme a případně přecedíme.

Roládu nakrájíme na plátky, přelijeme omáčkou a podáváme obloženou čerstvou zeleninou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Skopová roláda s klobásou

    Celkový počet komentářů: 3
    • borovec
      borovec

      Nedělala jsem maso jako roládku, ale závitky.Pouze do šťávičky jsem přidala kapary a zahustila jak mám u skopového ráda zakysanou smetanou.Maso ale připravené tímto způsobem je opravdu vynikající.Vůbec není skopovina cítit.Přidávám 5 hvězdiček navíc.

      30.03.2008 21:27:07

    • borovec
      borovec

      Jdu do mrazáku,už vím co budu zítra vařit.Skopové fakt mám.

      29.03.2008 23:21:39



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Skopová roláda s klobásou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.