reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Siven americký s česnekem

Siven americký (velmi podobný pstruhu obecnému) dobře chutná v jednoduché úpravě s chutí česneku.


  • 4,7

    30×

    4,6 30
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rybu jemně nožem očistíme, opláchneme vodou a necháme okapat.

Vnitřek ryby osolíme, posypeme drceným kmínem a kořením na ryby a vyplníme ji prolisovaným česnekem. Celou rybu potřeme olivovým olejem a obalíme v hladké mouce.

Olivový olej rozehřejeme na pánvi s nepřilnavým dnem. Vložíme připravené siveny a opékáme je z jedné strany, pak otočíme a přikryjeme poklicí. Necháme je opět asi 5 minut opékat. Před dokončením na ryby položíme kousek másla a necháme ho rozpustit. Maso ryb je rychle hotové.

Sivena s česnekem podáváme s vařeným bramborem, čerstvou zeleninou a doplňujeme dresinkem s česnekovou příchutí.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Siven americký s česnekem

    Celkový počet komentářů: 1
    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Siven americký s česnekem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.