Na malé nudličky si nakrájíme kuřecí prsa. V misce rozmícháme 2 stroužky česneku, 2 lžíce sojové omáčky, nakrájený zázvor a lžičku ústřicové omáčky. Do této směsi vložíme kuřecí nudličky a necháme aspoň 30 minut odstát.
Zároveň s tím si namočíme dlouhé vlasové nudle a necháme 30 minut odstát tak, aby byly měkké. Poté přecedíme a necháme okapat.
Do pánve wok kápneme několik kapek oleje a necháme rozehřát. Poté vložíme kuřecí maso a zprudka osmahneme. Po chvilce přidáme celer, mrkev nakrájenou na delší nudličky, nakrájenou papriku, polovinu jarní cibulky a další 2 minuty smažíme. Pak přidáme okapané nudle a pořádně zamícháme. Nakonec přidáme zbývající omáčku (která zbyla po naložení kuřecího masa), jarní cibulku a sojové klíčky. Promícháme.
Singapurské nudle s kuřecím masem můžeme podávat.