reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Simončin a Zuzančin lahodný štrúdl

Neodolatelný, přitom jednoduchý jablečný štrúdl, který je velmi chutný a křupavý.


  • 4,1

    14×

    4,1 14
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

těsto



Energetická hodnota

10878 kJ / 2598,3 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 823 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem

28. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Rychlé a zdravé mlsání na halloweenskou párty? Zkuste si doma vyrobit gumové medvídky jen ze tří ingrediencí!

28. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

27. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 704 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Postup přípravy

Ingredience na těsto smícháme do misky a vytvoříme tuhé těsto. Hotové těsto necháme 30 minut odpočinout v lednici.

Po vychladnutí se pokusíme těsto rozválet do přibližného tvaru obdélníku, který poté posypeme strouhankou, aby náplň nevytekla. Dále oloupeme a nastrouháme jablka a pokládáme na strouhanku. Podle potřeby přidáme cukr a mletou skořici. Štrúdl opatrně zabalíme.

Simončin a Zuzančin lahodný štrúdl vkládáme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Simončin a Zuzančin lahodný štrúdl

    Celkový počet komentářů: 1

    • Radka.Radecka
      Radka.Radecka

      Těsto si sice z uvedených ingrediencí představit moc nedokážu, ale nezkusila jsem-nemohu posoudit..
      Ale: půl kila mouky a 2 jablka - tak to bude opravdu lahoda.

      31.12.2010 18:16:35


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Simončin a Zuzančin lahodný štrúdl

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.