Silvestrovskou roládu z vepřového masa podáváme studenou se zeleninou a ochucenými majonézovými dipy.
1200 g | vepřová pečeně bez kosti |
náplň | |
---|---|
6 stroužků | česnek |
1 ks | vejce |
1 ks | cibule |
drcený kmín | |
mletý černý pepř | |
pálivá mletá paprika | |
1 lžíce | pažitka nasekaná |
1 lžíce | sekaná petržel |
podle chuti | |
sůl | |
ostrá hořčice | |
podle potřeby | |
škvařené sádlo |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena