reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Silvestrovská specialita

Lahodné naložené maso a typická vůně hranolek vám může přispět k výborné náladě na konci roku.


  • 3,6

    11×

    3,6 11
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřovou kýty očistíme, nařežeme na menší plátky, které osolíme a pořádně naklepeme.

Všechny přísady na marinádu smícháme dohromady a maso pak důkladně naložíme do této připravené směsi.

Připravený polotovar necháme v ledničce minimálně 24 hodin (lepší jsou ale 2 - 3 dny).

Po době uležení maso osmahneme na oleji a podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Silvestrovská specialita

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.