reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Selské fazole nakyselo

Velmi chutný recept z Moravského Slovácka.


  • 4,8

    87×

    4,7 87
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Postup přípravy

Fazole přebereme, propláchneme studenou vodou, namočíme přes noc do vody a druhý den je v téže vodě uvaříme doměkka.

Jemně nakrájenou cibuli usmažíme na oleji dorůžova, zaprášíme moukou, znovu osmahneme, zalijeme prochladlým vývarem, uvedeme do varu a vaříme nejméně 20 - 30 minut. Do povařené směsi přidáme scezené fazole, osolíme, podle chuti okyselíme octem a znovu krátce povaříme. Nakonec zjemníme smetanou a dochutíme nadrobno nasekaným mladým koprem.

Selské fazole nakyselo můžeme podávat samostatně nebo i s chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Selské fazole nakyselo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.