Selské brambory

20 min | hlavní chod | 2 porce | slovenská kuchyně | recept zobrazen: 6937x
Docela jednoduchý a chutný recept.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Dopředu uvařené brambory pokrájíme na menší kousky. Anglickou slaninu nakrájíme na menší kousky a cibuli na kostky.

Na oleji zpěníme cibuli a necháme ji mírně zrůžovět. Přidáme nakrájenou slaninu a vyškvaříme ji. Potom přidáme brambory, promícháme a osolíme, přisypeme kmín, okořeníme a poprášíme sladkou paprikou. Nakonec znovu promícháme, aby selské brambory dostaly červenou barvu a odstavíme.

Selské brambory podáváme jako přílohu nebo jen tak samotné.

autor receptu:

Selské brambory

Počet přidaných receptů: 1000

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Selské brambory - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 3930 kJ / 938,7 kCal (na 1 porci)


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Selské brambory

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Selské brambory
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept