Selské brambory

20 min | hlavní chod | 2 porce | slovenská kuchyně | recept zobrazen: 6585x
Docela jednoduchý a chutný recept.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Dopředu uvařené brambory pokrájíme na menší kousky. Anglickou slaninu nakrájíme na menší kousky a cibuli na kostky.

Na oleji zpěníme cibuli a necháme ji mírně zrůžovět. Přidáme nakrájenou slaninu a vyškvaříme ji. Potom přidáme brambory, promícháme a osolíme, přisypeme kmín, okořeníme a poprášíme sladkou paprikou. Nakonec znovu promícháme, aby selské brambory dostaly červenou barvu a odstavíme.

Selské brambory podáváme jako přílohu nebo jen tak samotné.

autor receptu:

Selské brambory

Počet přidaných receptů: 1000

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Selské brambory - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 3930 kJ / 938,7 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Selské brambory

Recept se nachází v 72 kuchařkách
KDI
VARENIE 8360 receptů
veriri
Papáníčko 2886 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4150 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Selské brambory

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Selské brambory
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept