reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Sekaná tři v jednom

Takto můžeme připravit tradiční pokrm třemi netradičními způsoby. Když ho dobře naservírujeme, působí to opravdu slavnostně.


  • 3,7

    15×

    3,7 15
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Postup přípravy

Vymícháme tradiční sekanou. Spojíme všechny ingredience - maso, dvě syrová vejce, koření, sůl, pepř, bylinky a nadrobno nasekanou cibulku. Nakonec spojíme strouhankou.

Maso rozdělíme na tři části. Do první vmícháme zelené i černé olivy a vymodelujeme malou šišku. Obdobně postupujeme u dalších dvou, jen s tím rozdílem, že do první šišky vložíme dvě natvrdo uvařená vejce, do druhé podélně nakrájený stonek pórku a proužky červené papriky.

Sekané dáme na plech nebo do pekáče. Podlijeme vývarem a pečeme nejprve přikryté asi 20 minut. Pak odkryjeme, zhruba po 7 minutách poléváme šťávou z výpeku. Asi 15 minut před ukončením pečení vložíme směs čerstvé jarní zeleniny, přičemž fantazii se meze nekladou. Slavnostní sekané ještě lehce podusíme a přidáme malý oříšek másla.

Mírně zchladlé maso nakrájíme na plátky tak, aby vynikla náplň. Sekanou tři v jednom obložíme zeleninou a malými vařenými brambůrkami. Další vhodnou přílohou je zelený listový salát. Sekanou tři v jednom ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Sekaná tři v jednom

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.