reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové i hovězí maso 2x umeleme. Můžeme koupit i hotové mleté maso. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Všechny suroviny dáme do mísy a důkladně prohněteme. Mokrýma rukama vytvoříme v pekáči šišku. Sekanou podlijeme vodou a přikrytou pečeme přibližně 1 hodinu na 220 °C.

Sekanou tety Majky podáváme s přílohou podle chuti. Je dobrá teplá i studená. Studená sekaná je dobrá s chlebem a hořčicí ke svačině.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Sekaná tety Majky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.