reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Sekaná s celerem a křenem

Místo mletého masa použijeme salám, houby, celer a křen. Jinak přidáváme ty samé ingredience jako do normální sekané.


  • 4,8

    4,8 6
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a osmahneme společně s nasekanou cibulí na oleji či másle.

Rohlíky namočíme v troše mléka. Přidáme salám nastrouhaný nahrubo, syrový (očištěný) celer nastrouhaný najemno, rovněž tak křen (max.100 g). Přidáme houby s cibulí, vejce, sůl, pepř a majoránku. Kdo má rád pálivější, může přidat jednu chilli papričku. Všechno smícháme do hustější hmoty. V případě, že je směs řídká, pomůžeme si trochou strouhanky.

Sekanou s celerem a křenem dáme pomalu péct do formy z alobalu nebo do pekáčku tak na 60 minut.

Přílohou k této sekané mohou být brambory na jakýkoliv způsob.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Sekaná s celerem a křenem

    Celkový počet komentářů: 2

    • Brouk
      Brouk

      Zkusil jsem

      a možná jsem něco udělal špatně, protože i po vymačkání mléka z rohlíků a přidání strouhanky se mi povedla spíše hustější kaše, která nedržela pohromadě.Na kolik stupňů se to má péct? Já to dělal tak dobré dvě hodiny a kaše byla stále řídká. Ale jinak chuťově je to docela fajn.

      04.12.2012 20:51:39

      • Jurka
        Jurka

        Sekaná s celerem a křenem

        Když už si myslíte ,že je tam té strouhanky moc tak nedělejte šišku, ale normálně to dejte na plech jako placku. Peču podle potřeby, čas jsem nikdy neměřil a mám plynovou troubu a tam nevím kolik je stupňů, ale ze začátku to dám do rozpalené trouby, kterou hned stáhnu na minimum a až vidím, že se to zatáhlo, tak dám troubu tak na třičtvrtě plynu.

        05.12.2012 19:12:18


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Sekaná s celerem a křenem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.