Sekaná plněná panenkou

1 h 15 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 3798x
Mleté maso plněné panenkou a kapií. Recept je rychlý a jednoduchý, suroviny na něj doma určitě najdete.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Mleté maso rozmělníme, osolíme, opepříme, přidáme teplou vodu a dobře promícháme. Přidáme rozšlehané vejce, v mléce namočený a vymačkaný rohlík, znovu pracně promícháme.

Vepřovou panenku očistíme. Kapii necháme okapat a nakrájíme na proužky.

Mleté maso přeneseme na fólii, roztáhneme na plát, položíme celou panenku a obložíme kapií. Důkladně, ale opatrně zatočíme, sekanou přeneseme na pekáček, kde ji potřeme olejem. Pečeme asi 1 hodinu ve vyhřáté troubě, občas podlijeme vývarem.

Sekaná plněná panenkou chutná nakrájená na plátky s bramborou kaší, ale i chlebem. Dá se podávat teplá i studená.

Michy autor receptu:

Sekaná plněná panenkou

Počet přidaných receptů: 3288

Ingredience

na porce
Vaše cena 3690 běžně 6190 Kč sleva 40 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Sekaná plněná panenkou

Recept se nachází v 23 kuchařkách
Jozar
Mleté 322 receptů
smarcelak
Maso mleté 134 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Sekaná plněná panenkou

Přidat příspěvek k receptu Sekaná plněná panenkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept