reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Sekaná plněná panenkou

Mleté maso plněné panenkou a kapií. Recept je rychlý a jednoduchý, suroviny na něj doma určitě najdete.


  • 3,0

    3 6
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mleté maso rozmělníme, osolíme, opepříme, přidáme teplou vodu a dobře promícháme. Přidáme rozšlehané vejce, v mléce namočený a vymačkaný rohlík, znovu pracně promícháme.

Vepřovou panenku očistíme. Kapii necháme okapat a nakrájíme na proužky.

Mleté maso přeneseme na fólii, roztáhneme na plát, položíme celou panenku a obložíme kapií. Důkladně, ale opatrně zatočíme, sekanou přeneseme na pekáček, kde ji potřeme olejem. Pečeme asi 1 hodinu ve vyhřáté troubě, občas podlijeme vývarem.

Sekaná plněná panenkou chutná nakrájená na plátky s bramborou kaší, ale i chlebem. Dá se podávat teplá i studená.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Sekaná plněná panenkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.