Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

2 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 379x
Recept na přípravu chutné sekané nebo karbanátku bez mouky, strouhanky a vajec, který se nerozpadá!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Bůček a cibuli nakrájíme na malé kostičky a promícháváme s mletým masem (tmavé krůtí nebo mix hovězí a vepřové) a kořením tak, až vypracujeme lepivý prát.

Z prátu vytvoříme šišku nebo plátky. Sekanou pečeme asi 1 hodinu v troubě na horký vzduch při 180 °C a hned potom kombinace horký vzduch a gril 30 minut. Burgery připravujeme na grilu. Karbanátky obalíme v trojobalu a opečeme na pánvi.

Sekanou, burger nebo karbanátek od dědy podáváme s přílohou podle chuti.

autor receptu:

Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,3
slabší recept
3 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

Recept se nachází v 12 kuchařkách
zjirousek
Mletá masa 492 receptů
Zorňafa
1. aa-1b 6006 receptů
helenaandelova
Hali kuchařka 1570 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

Přidat příspěvek k receptu Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept