reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

Recept na přípravu chutné sekané nebo karbanátku bez mouky, strouhanky a vajec, který se nerozpadá!


  • 2,3

    2,3 3
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Bůček a cibuli nakrájíme na malé kostičky a promícháváme s mletým masem (tmavé krůtí nebo mix hovězí a vepřové) a kořením tak, až vypracujeme lepivý prát.

Z prátu vytvoříme šišku nebo plátky. Sekanou pečeme asi 1 hodinu v troubě na horký vzduch při 180 °C a hned potom kombinace horký vzduch a gril 30 minut. Burgery připravujeme na grilu. Karbanátky obalíme v trojobalu a opečeme na pánvi.

Sekanou, burger nebo karbanátek od dědy podáváme s přílohou podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.