Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

2 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 549x
Recept na přípravu chutné sekané nebo karbanátku bez mouky, strouhanky a vajec, který se nerozpadá!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Bůček a cibuli nakrájíme na malé kostičky a promícháváme s mletým masem (tmavé krůtí nebo mix hovězí a vepřové) a kořením tak, až vypracujeme lepivý prát.

Z prátu vytvoříme šišku nebo plátky. Sekanou pečeme asi 1 hodinu v troubě na horký vzduch při 180 °C a hned potom kombinace horký vzduch a gril 30 minut. Burgery připravujeme na grilu. Karbanátky obalíme v trojobalu a opečeme na pánvi.

Sekanou, burger nebo karbanátek od dědy podáváme s přílohou podle chuti.

autor receptu:

Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

2,3
slabší recept
3 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy

Přidat příspěvek k receptu Sekaná, burger nebo karbanátek od dědy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept