reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,3

    2 175×

    3,2 2175
  • 2 hod

  • 65×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 581 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Vánoce plné kalorických nástrah aneb jak nepřibrat

19. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 687 hodnocení

Jak správně připravit těsto na páje?

18. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Recept na smažené plněné žampiony krok za krokem

18. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 686 hodnocení

Perníkové chaloupky na hrneček krok za krokem

17. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Základní suroviny k pečení vánočního cukroví

17. 11. 2019

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 180
    • verunka
      verunka

      Rychlé a dobré :))

      16.11.2012 20:42:27

    • Mirek
      Mirek

      ach ty úvahy, tady

      Recept je velmi dobrý a ty úvahy o tofi a jiných ingrediencích jsou bláboly nevařičů-recept nemá chybu a basta

      10.08.2012 21:12:32

    • fabregas
      fabregas

      je samozřejmě nejlepší z bůčku a nebo z kolena. A o hovězím mase nemůže být vůbec řeč, to potom není sege, ale jakýsi paskvil. U receptu také chybí kmín, bez toho to nejde.

      05.08.2012 11:01:14


    • MIROSLAV  KRAL
      MIROSLAV KRAL

      segedinsky gulas

      byl jsem uz nekolikrat v madarsku a NIKDE segedinsky gulas neznali,az jeden slovensky madar v GYÖR na slovenske hranici me rekl,ze to je ceske jidlo a delaji ho jen ve meste SZEGEDIN u balatonu,takze jsem si daval PAPRIKAGULYAS,ale cesky segedein je nejlepsi(z veproveho kolena!!!),dobrou chut MIROSLAV

      02.04.2012 08:40:08

    • Martin
      Martin

      segedin zveproveho vari jen vegeterini kterym dosli sojove bobky a ti kteri nemaji penize na drzsi hovezi,vysledek je vsek stejnej plnej zaludek a rano neco v hajzliku

      25.09.2005 06:23:05

      • eva
        eva

        Re: prdlajs

        prdlajs nejvetsi... segedak je a bude z prorostleho veproveho... Ja si to ani chutove z hoveziho nedokazu predstavit!!!

        19.02.2009 19:05:23


    Nalezeno receptů: 180

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.