reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,2

    2 170×

    3,2 2170
  • 2 hod

  • 65×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 178
    • edumb
      edumb

      proč pořád všichni zahušťujete moukou?nastrouhaná patka tvrdého chleba je daleko lepší.je to akorát trochu pracnější,no... :-)

      13.04.2014 11:12:27

    • Renata Azora Králová
      Renata Azora Králová

      Segedinský guláš

      Gulášek je výborný moc nám chutnal

      23.05.2013 12:31:57

    • verunka
      verunka

      Rychlé a dobré :))

      16.11.2012 20:42:27


    • Mirek
      Mirek

      ach ty úvahy, tady

      Recept je velmi dobrý a ty úvahy o tofi a jiných ingrediencích jsou bláboly nevařičů-recept nemá chybu a basta

      10.08.2012 21:12:32

    • Astheart
      Astheart

      Zbytečná hádka

      Poslechněte, co kdybychom se dohodli takto: Szegedínský guláš je z vepřového s kysaným zelím a když to uvařím z hovězího, kuřecího, tofu nebo sóji, je to hovězí guláš s kysaným zelím, sójový guláš s kysaným zelím apod. Každý si vaří to, co mu chutná. Králík na smetaně taky není svíčková, i když to má stejnou omáčku....

      05.08.2012 23:40:23

    • maruš
      maruš

      tento guláš vařím jako v návodě jenže nezahušťuji moukou je výborný nemá chybu a jako přílohu bramborový knedlík

      10.04.2012 16:09:12

      • babička
        babička

        segedinský guláš

        Já jej v poslední době peču v troubě v pekáči přikrytém alobalem. Nemusím jej nijak hlídat a mohu si dělat jinou práci. Recept jsem vyčetla v Pošli recept.

        17.11.2012 12:53:27

      • Viktor
        Viktor

        Re: guláš

        maso na segedin se nesmí první smažit na cibuli, aby se zatáhlo, právě naopak je potřeba aby se jen vařilo už v zelí aby pustilo š'távu

        15.12.2012 10:58:20

      • betyna
        betyna

        Re: guláš

        K segeninu patří houskový knedlík , bramborový k uzenému.

        21.07.2014 12:37:15


    Nalezeno receptů: 178

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.