reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 764 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 705 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 214
    • Hrozný
      Hrozný

      Vařit míchat a splachnout do zachodu.

      Nazval bych to segedinsky guláš , s hrudkama mouky. Jsem kuchař zacatecnik a podle Vaseho receptu se jidlo nepovedlo. Určitě je to rukama,ale vim jistě že ten kdo vaří poprve nemůže vědět kolik papriky ma pridat. Proč? Protože pridejte papriku to neříká. Stacilo napsat lžíci nebo lžičku. No a konec mě dostal úplně. Zahustete moukou v zakys. smetaně. Určitě je někde chyba. Segedin byl sice dobrý,ale ty hrudky mouky mě tam vadili.

      03.07.2017 19:49:03

      • lumik
        lumik

        Re: Vařit míchat a splachnout do zachodu.

        když mouku dobře rozmícháte metličkou nebo kvrdlačkou hrudky nejsou,pro jistotu příště nalijte do omáčky přes cedník a zelí přidejte rovnou k masu

        04.07.2017 06:41:58

      • jura
        jura

        Re: Vařit míchat a splachnout do zachodu.

        Zkus si nejdřív rozmíchat kysanou smetanu, pak teprva postupně přidávej mouku a ŘÁDNĚ rozmíchej. Pak nebudeš mít hrudky.

        05.07.2017 21:19:10


      • Karel Rosák
        Karel Rosák

        Re: Vařit míchat a splachnout do zachodu.

        Vařit neumí, češtinu také ne. Ale svádí to na recept :)

        21.08.2017 21:50:12

      • Karel Rosák
        Karel Rosák

        Re: Vařit míchat a splachnout do zachodu.

        Záchrana prestiže: Což to prosadit jako nový recept? - Segedínský guláš s hrudkami, masem a knedlíky...

        21.08.2017 21:53:43

      • Karel Rosák
        Karel Rosák

        Re: Vařit míchat a splachnout do zachodu.

        Záchrana prestiže: Což to prosadit jako nový recept? - Segedínský guláš s hrudkami, masem a knedlíky...

        21.08.2017 21:55:33

    • Zoltan
      Zoltan

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Ja vubec nemusim koukat na tv tady je lepsi komedia nez tv :-)

      25.06.2017 10:23:36

    • Lenka
      Lenka

      Segediin :*

      Dnes delam poprve :) akorat nezahustuji smetanou ale mlekem :)

      19.05.2017 15:12:19

    • lucie
      lucie

      dnes TO vařím uz po několikáté a je to výborné tento recept je skvělý děkuji ☺☺☺

      15.05.2017 15:40:56

    • stavros666
      stavros666

      Segedínský gulášek

      Dnes jsem ho udělal,podle tohoto receptu...ale bez smetany a s červeným domácím zelíčkem.K tomu domácí houskový knedlíček a představte si,že si strávníci taktéž pomlaskávali.Posílám fotografie tohoto mého výtvoru a přeji všem dobré chuti....///

      13.03.2017 11:55:26


    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.