reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,3

    2 190×

    3,2 2190
  • 2 hod

  • 67×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 704 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 941 hodnocení

Velikonoční beránek 6x jinak - recepty, které se zaručeně podaří

8. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 679 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Hygiena při koronavirové pandemii: Jak bezpečně nakupovat a manipulovat s potravinami při vaření?

8. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Recept na kynuté velikonoční jidáše krok za krokem

7. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 743 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 631 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 189
    • Michaela
      Michaela

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Tomu se Rika český Národ. Pořád budou jen kritizovat a házet špínu,každý si má dělat jídlo jak mu chutna. Za me Děkuji za recept,někteří jen kritizují,ale žádný recept nevymyslí.

      17.02.2016 11:27:26

    • Jura.
      Jura.

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Vyborný.

      27.01.2016 18:01:47

    • Detlef
      Detlef

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Já k přípravě segedínského guláše používám jako maso "krůtí prsní řízky" nebo krůtí maso vcelku, toto maso nakrájím na nudličky....

      29.07.2015 19:25:55


    • Jozef
      Jozef

      Zahustovanie gulásov

      Gulás sa pokladá za madarské národné jedlo.
      V Madarsku sa guláse nezahustujú.
      Skúste gulás nezahustit a zistíte, ze sú tam chute, ktoré ste doteraz nikdy nezbadali. To ich to zahustenie "zabilo"!

      12.10.2014 10:04:56

    • Jozef
      Jozef

      Zahustovanie gulásov

      Gulás sa pokladá za madarské národné jedlo.
      V Madarsku sa guláse nezahustujú.
      Skúste gulás nezahustit a zistíte, ze sú tam chute, ktoré ste doteraz nikdy nezbadali. To ich to zahustenie "zabilo"!

      12.10.2014 09:47:38

      • Josef Franz
        Josef Franz

        Re: Zahustovanie gulásov

        Nesmysl, guláš a perkelt jsou dva různé druhy " pro nás guláše".
        ps - Při "guláši" maso na osmaženou cibuli.
        Při "perkeltu " maso do již zalitého základu vývarem.
        (Měl jsem tu čest vařit v Maďarsku s Maďary, további szép napot.

        17.08.2015 15:07:21


    Nalezeno receptů: 189

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.