reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,3

    2 175×

    3,2 2175
  • 2 hod

  • 65×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 581 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Vánoce plné kalorických nástrah aneb jak nepřibrat

19. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 687 hodnocení

Jak správně připravit těsto na páje?

18. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Recept na smažené plněné žampiony krok za krokem

18. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 686 hodnocení

Perníkové chaloupky na hrneček krok za krokem

17. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Základní suroviny k pečení vánočního cukroví

17. 11. 2019

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 180
    • Michaela
      Michaela

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Tomu se Rika český Národ. Pořád budou jen kritizovat a házet špínu,každý si má dělat jídlo jak mu chutna. Za me Děkuji za recept,někteří jen kritizují,ale žádný recept nevymyslí.

      17.02.2016 11:27:26

    • Jura.
      Jura.

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Vyborný.

      27.01.2016 18:01:47

    • Detlef
      Detlef

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Já k přípravě segedínského guláše používám jako maso "krůtí prsní řízky" nebo krůtí maso vcelku, toto maso nakrájím na nudličky....

      29.07.2015 19:25:55


    • Jozef
      Jozef

      Zahustovanie gulásov

      Gulás sa pokladá za madarské národné jedlo.
      V Madarsku sa guláse nezahustujú.
      Skúste gulás nezahustit a zistíte, ze sú tam chute, ktoré ste doteraz nikdy nezbadali. To ich to zahustenie "zabilo"!

      12.10.2014 09:47:38

      • Josef Franz
        Josef Franz

        Re: Zahustovanie gulásov

        Nesmysl, guláš a perkelt jsou dva různé druhy " pro nás guláše".
        ps - Při "guláši" maso na osmaženou cibuli.
        Při "perkeltu " maso do již zalitého základu vývarem.
        (Měl jsem tu čest vařit v Maďarsku s Maďary, további szép napot.

        17.08.2015 15:07:21


    Nalezeno receptů: 180

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.