reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,2

    2 130×

    3,2 2130
  • 2 hod

  • 63×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 167
    • edumb
      edumb

      proč pořád všichni zahušťujete moukou?nastrouhaná patka tvrdého chleba je daleko lepší.je to akorát trochu pracnější,no... :-)

      13.04.2014 11:12:27

    • Kralova (tecka) reni
      Kralova (tecka) reni

      Segedinský guláš

      Gulášek je výborný moc nám chutnal

      23.05.2013 12:31:57

    • verunka
      verunka

      Rychlé a dobré :))

      16.11.2012 20:42:27

    • Mirek
      Mirek

      ach ty úvahy, tady

      Recept je velmi dobrý a ty úvahy o tofi a jiných ingrediencích jsou bláboly nevařičů-recept nemá chybu a basta

      10.08.2012 21:12:32

    • Astheart
      Astheart

      Zbytečná hádka

      Poslechněte, co kdybychom se dohodli takto: Szegedínský guláš je z vepřového s kysaným zelím a když to uvařím z hovězího, kuřecího, tofu nebo sóji, je to hovězí guláš s kysaným zelím, sójový guláš s kysaným zelím apod. Každý si vaří to, co mu chutná. Králík na smetaně taky není svíčková, i když to má stejnou omáčku....

      05.08.2012 23:40:23

    • fabregas
      fabregas

      je samozřejmě nejlepší z bůčku a nebo z kolena. A o hovězím mase nemůže být vůbec řeč, to potom není sege, ale jakýsi paskvil. U receptu také chybí kmín, bez toho to nejde.

      05.08.2012 11:01:14

    Nalezeno receptů: 167

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.