reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,2

    2 170×

    3,2 2170
  • 2 hod

  • 65×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 178
    • Zddenals
      Zddenals

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Tenhle recept je tradiční..chuť segedínu hodně ovlivní kysané zelí.

      10.03.2017 17:32:27

    • Jana
      Jana

      Je to vyborne akorat to zeli davam.varit rovnou s masem a davam normalni smetanu ne kysanou ☺

      15.02.2017 18:38:19

    • Drahoslava
      Drahoslava

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Myslím si že tento recept je skvělý

      09.12.2016 19:35:35


    • veraricna
      veraricna

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Guláš byl velmi chutný. Přidala jsem půl lžičky ostré papriky a zelí jsem vmíchala rovnou k poloměkkému masu.

      02.12.2016 05:23:46

    • DVOŘÁKOVÁ MAGDALENA
      DVOŘÁKOVÁ MAGDALENA

      SEGEDINSKÝ GULÁŠ

      DĚLÁM TAKO TAKTO JE TO VÝBORNÝ GULÁŠ.JÁ NEDÁVÁM BOBKOVÝ LIST.k ČEMU-V KYSELÉ SALÁTU PŘECE UŽ JE!!!

      05.11.2016 10:38:23

    • Sherry
      Sherry

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Co vím určitě že do segedinu se to kysané zelí se dává tak jak je i se šťávou z toho zelí a určiťe se nemá nejdriv dusit.To vidim poprvé.

      13.10.2016 11:10:18

    • margyn
      margyn

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Já použil do segedinského mraženou zeleninu s Pennymarketu,bazalku,parmazán a na konec ždibek šafránu...Užasnéééé :-)

      10.01.2014 15:17:24


    Nalezeno receptů: 178

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.