reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 764 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 705 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 214
    • anna plachá
      anna plachá

      zelí je dobré dávat syrové do masa , zbytečné předtím poovařit a smetana také není dobrá, stačí zahuštění jíškou , bud hotovou, či moukou, nikdy se nemá spojovatb maso a mléčné výrobky, to už věděli před stoletími židé, nezdravé.

      30.07.2020 07:45:36

    • Pepico
      Pepico

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Jak se dívám, píše tady snad jen samý Polreich!

      08.07.2020 17:26:56

      • quino
        quino

        Re: Komentář k receptu Segedínský guláš

        a taky samá píča zvadlá

        25.07.2020 18:27:18


      • quino
        quino

        Re: Komentář k receptu Segedínský guláš

        a taky samá píča zvadlá

        25.07.2020 18:27:30

    • Zdeňka
      Zdeňka

      Jak ze školní jídelny!

      Doufám, že tím nikoho neurazím, ale tohle vypadá přesně jako ze školní jídelny!

      27.05.2020 18:41:37


    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.