reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,2

    2 140×

    3,2 2140
  • 2 hod

  • 64×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 170
    • Zddenals
      Zddenals

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Tenhle recept je tradiční..chuť segedínu hodně ovlivní kysané zelí.

      10.03.2017 17:32:27

    • Jana
      Jana

      Je to vyborne akorat to zeli davam.varit rovnou s masem a davam normalni smetanu ne kysanou ☺

      15.02.2017 18:38:19

    • Drahoslava
      Drahoslava

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Myslím si že tento recept je skvělý

      09.12.2016 19:35:35


    • veraricna
      veraricna

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Guláš byl velmi chutný. Přidala jsem půl lžičky ostré papriky a zelí jsem vmíchala rovnou k poloměkkému masu.

      02.12.2016 05:23:46

    • DVOŘÁKOVÁ MAGDALENA
      DVOŘÁKOVÁ MAGDALENA

      SEGEDINSKÝ GULÁŠ

      DĚLÁM TAKO TAKTO JE TO VÝBORNÝ GULÁŠ.JÁ NEDÁVÁM BOBKOVÝ LIST.k ČEMU-V KYSELÉ SALÁTU PŘECE UŽ JE!!!

      05.11.2016 10:38:23

    • Sherry
      Sherry

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Co vím určitě že do segedinu se to kysané zelí se dává tak jak je i se šťávou z toho zelí a určiťe se nemá nejdriv dusit.To vidim poprvé.

      13.10.2016 11:10:18

    • margyn
      margyn

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Já použil do segedinského mraženou zeleninu s Pennymarketu,bazalku,parmazán a na konec ždibek šafránu...Užasnéééé :-)

      10.01.2014 15:17:24

    Nalezeno receptů: 170

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.