reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,3

    2 190×

    3,2 2190
  • 2 hod

  • 67×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 704 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 941 hodnocení

Velikonoční beránek 6x jinak - recepty, které se zaručeně podaří

8. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 679 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Hygiena při koronavirové pandemii: Jak bezpečně nakupovat a manipulovat s potravinami při vaření?

8. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Recept na kynuté velikonoční jidáše krok za krokem

7. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 743 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 631 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 189
    • pepa z depa
      pepa z depa

      Damy a panove-spravny Gulas at normalni bebo segedinsky musi mit tolik Cibule,kolik je Masa !!! Kilo Masa Kilo Cibule !!!Konzultoval jsem to se zamimi Madary a bylo mit to potvrzeno !!

      22.02.2020 21:44:48

    • Marie
      Marie

      Já dělám jinak

      Používám normální zelí a halvně přidávám kmín, pepř a na závěr malý , utřený česnek.ůžete i okyselit dle potřeby a chuti, nedávají mouku a smetanu jen malinko. Mám to od příbuzných ze Slovenska,žijí dole,tzv " na Maďarech " mě to tak hodně chutná, občas ovšem dělám i ten náš klasický.

      31.12.2019 18:33:32

    • kutil 25
      kutil 25

      každý jak je zvyklý......tečka a podle chuti.....

      24.12.2019 11:33:01


    • simonka
      simonka

      Komentář k receptu Segedínský guláš

      Dakujem za recept idem vyskusat na veceru. Pekny den

      15.11.2019 17:02:21

    • Jerry
      Jerry

      Do Segedinu se MUSI davat KMIN

      14.09.2019 03:04:02

    • Ludvík
      Ludvík

      segedin má bejt zdravý jídlo, tak proč smetanu? tloustne se hlavně s té smetany a mouky, zahustit bramborem!!!!!

      13.12.2018 18:33:06

      • Oto
        Oto

        Re: segedin

        Pane Ludvík, proč by měl být segedin tzv. zdravé jídlo ?! Smetanu určitě, zakysaná je ještě lepší, ale může být
        sladká, zelí je dost kyselé a tak výsledek je pak obdobný.

        01.10.2019 10:38:29

      • Oto
        Oto

        Re: segedin

        Pane Ludvík, proč by měl být segedin tzv. zdravé jídlo ?! Smetanu určitě, zakysaná je ještě lepší, ale může být
        sladká, zelí je dost kyselé a tak výsledek je pak obdobný.

        01.10.2019 10:39:09


    Nalezeno receptů: 189

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.