reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 041 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

22. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Dýňové rolky se skořicovou náplní krok za krokem

22. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Recept na výbornou čočkovou polévku krok za krokem

22. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Videonávod: Jak si vyřezat strašidelnou halloweenskou dýni?

22. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Videorecept: Úžasné veganské cupcakes podle Anny

22. 10. 2020

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 207
    • Martin & Barbora
      Martin & Barbora

      anglicky segedin

      Ahoj vsichni, my jsme prave v Londyne a dostali jsme chut na segedin, nakoupili jsem vse co potrebujem a dame se do toho. Verim, ze tento recept ukoji nase chute. Dobrou chut do Cech! Ahoj M&B

      16.03.2008 18:37:21

    • Tely
      Tely

      No jsem chlap a myslím že jsem to celkem vpohodě zvládnul...jdu si nandat..ahojj

      31.01.2008 17:45:49

    • Rúžena
      Rúžena

      Re: segedin

      Nečetla jsem všechny příspěvky , já dělám segedínský guláš, z poloviny bůčku a poloviny kýty a nakonec přidávám smetanu ke šlehání smichanou s moukou a hodné lisovaného česneku . Růžena

      17.01.2008 10:15:44


    • Imre Szabo
      Imre Szabo

      čitam tady ty prispevky a tak musim zareagovat: u nas na puszte se szegedinsky gulasz dela zasadne z magyar bagounu- u vas vepri. nikdy na z hoveziho masa! pametajte si to preboha

      20.12.2007 18:35:22

    • kamil
      kamil

      spajdrvepř

      15.09.2007 01:28:30

    • tata
      tata

      Většina zapoměla na česnek,který se rozdrcený přidá tak 5 minut před dokončením.Nezapomente se umýt za ušima,ať se můžete oblizovat.

      05.05.2007 16:01:43

    • Katka
      Katka

      Sežerte se. Každýho věc, z jakýho masa si to udělá, ne?

      04.09.2005 17:47:08


    Nalezeno receptů: 207

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.