reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 040 hodnocení

Červená čočka: Zdravá luštěnina pro každého aneb jak ji zařadit do jídelníčku

20. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Recept na dušený špenát z čerstvých listů krok za krokem

20. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

KVÍZ: Otestujte své kuchařské znalosti: 7 otázek, které vás prozradí

19. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 801 hodnocení

Lívance krok za krokem jako od babičky

19. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Jak využít kapustu: Závitky plněné masem, kapustové rolky a kapustový mozeček

19. 10. 2020

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 207
    • Karla
      Karla

      Nezlobte se, ale tahle diskuze mi přijde úplně zbytečná! Přivdala jsem se do maďarské rodiny a tady dělají segedinský guláš z vepřového!!! Podle tradiční receptury. Ale musím uznat, že i z hovězího musí být dobrý. Každý dle své chuti. A v restauraci segedinský guláš taky dostanete pouze z vepřového.

      04.10.2008 16:58:14

    • m
      m

      Máte pravdu, na Moravě je nejlepší segeďák z bůčku. Je výborný :-)

      02.08.2008 13:31:31


    • vitris
      vitris

      Z hovězího,jo? to je blbost! nejlepší je přece z bůčku,co?

      17.07.2008 20:23:24

    • m.dodge
      m.dodge

      pridavam se k nazoru ze hovezi,segedin z hoveziho je lepsi a kdo rika ne je hlupak a nema asi na hovezi a proto dava prednost levnejsimu veprovymu ale jezte co chcete ale segedin z hoveziho prosim pane kuchar

      25.09.2005 06:11:50

      • Dusan
        Dusan

        Re: duchodci

        ... myslim ze hlupak je ten kto odmieta ine nazory ... inak hovezi je drahsi aj preto ze su v nom zapocitane testy na BSE ...

        22.10.2005 11:08:11

      • jenda
        jenda

        Re: duchodci

        Ty troubo, tvůj argument pro hovězí má logiku stejnou, jako kdybych tvrdil, že cyklistických závodů se účastní ti, kdo nemají na motorku. Pokud si dáš v maďarsku szekely gulasz, nenajseš v něm nic krom prorostlého vepřového. Doufám že nechceš tvrdit, že Maďaři nevědí z čeho ho mají vařit.

        13.04.2008 09:21:39


    Nalezeno receptů: 207

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.