reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,2

    2 140×

    3,2 2140
  • 2 hod

  • 64×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 170
    • m
      m

      Máte pravdu, na Moravě je nejlepší segeďák z bůčku. Je výborný :-)

      02.08.2008 13:31:31

    • vitris
      vitris

      Z hovězího,jo? to je blbost! nejlepší je přece z bůčku,co?

      17.07.2008 20:23:24

    • Martin & Barbora
      Martin & Barbora

      anglicky segedin

      Ahoj vsichni, my jsme prave v Londyne a dostali jsme chut na segedin, nakoupili jsem vse co potrebujem a dame se do toho. Verim, ze tento recept ukoji nase chute. Dobrou chut do Cech! Ahoj M&B

      16.03.2008 18:37:21


    • Tely
      Tely

      No jsem chlap a myslím že jsem to celkem vpohodě zvládnul...jdu si nandat..ahojj

      31.01.2008 17:45:49

    • Rúžena
      Rúžena

      Re: segedin

      Nečetla jsem všechny příspěvky , já dělám segedínský guláš, z poloviny bůčku a poloviny kýty a nakonec přidávám smetanu ke šlehání smichanou s moukou a hodné lisovaného česneku . Růžena

      17.01.2008 10:15:44

    • Imre Szabo
      Imre Szabo

      čitam tady ty prispevky a tak musim zareagovat: u nas na puszte se szegedinsky gulasz dela zasadne z magyar bagounu- u vas vepri. nikdy na z hoveziho masa! pametajte si to preboha

      20.12.2007 18:35:22

    • kamil
      kamil

      spajdrvepř

      15.09.2007 01:28:30

    • tata
      tata

      Většina zapoměla na česnek,který se rozdrcený přidá tak 5 minut před dokončením.Nezapomente se umýt za ušima,ať se můžete oblizovat.

      05.05.2007 16:01:43

    • Katka
      Katka

      Sežerte se. Každýho věc, z jakýho masa si to udělá, ne?

      04.09.2005 17:47:08

    Nalezeno receptů: 170

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.