reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,2

    2 140×

    3,2 2140
  • 2 hod

  • 64×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 170
    • Karla
      Karla

      Nezlobte se, ale tahle diskuze mi přijde úplně zbytečná! Přivdala jsem se do maďarské rodiny a tady dělají segedinský guláš z vepřového!!! Podle tradiční receptury. Ale musím uznat, že i z hovězího musí být dobrý. Každý dle své chuti. A v restauraci segedinský guláš taky dostanete pouze z vepřového.

      04.10.2008 16:58:14

    • m.dodge
      m.dodge

      pridavam se k nazoru ze hovezi,segedin z hoveziho je lepsi a kdo rika ne je hlupak a nema asi na hovezi a proto dava prednost levnejsimu veprovymu ale jezte co chcete ale segedin z hoveziho prosim pane kuchar

      25.09.2005 06:11:50

      • Dusan
        Dusan

        Re: duchodci

        ... myslim ze hlupak je ten kto odmieta ine nazory ... inak hovezi je drahsi aj preto ze su v nom zapocitane testy na BSE ...

        22.10.2005 11:08:11


      • jenda
        jenda

        Re: duchodci

        Ty troubo, tvůj argument pro hovězí má logiku stejnou, jako kdybych tvrdil, že cyklistických závodů se účastní ti, kdo nemají na motorku. Pokud si dáš v maďarsku szekely gulasz, nenajseš v něm nic krom prorostlého vepřového. Doufám že nechceš tvrdit, že Maďaři nevědí z čeho ho mají vařit.

        13.04.2008 09:21:39

    Nalezeno receptů: 170

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.