reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,3

    2 190×

    3,2 2190
  • 2 hod

  • 67×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 704 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 941 hodnocení

Velikonoční beránek 6x jinak - recepty, které se zaručeně podaří

8. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 679 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Hygiena při koronavirové pandemii: Jak bezpečně nakupovat a manipulovat s potravinami při vaření?

8. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Recept na kynuté velikonoční jidáše krok za krokem

7. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 743 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 631 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 189
    • Werca
      Werca

      :DDDD Každej má rád různé chuťovky namíchané :DDD. Co čaj s mlékem :DD, či pifo se spritem, špagety s tatarkou :DDD....

      07.08.2010 13:05:14

    • drm
      drm

      segedínský guláš pouze se sojovým masem a jako prilohu indicke placky

      07.08.2010 09:59:00

    • Marek
      Marek

      Tak jestli opravdu děláte segedin z kuřecího tak rovnou zkuste hovezí guláš z rybího masa... Fuj...

      16.07.2010 22:40:21


    • matka
      matka

      jednoznacne prorosteho vepřoveho masa....ze z kureciho to musi byt pěknej humus

      16.06.2010 11:26:46

    • eva
      eva

      já tam dávám sýr tofu-uzený.

      14.06.2010 09:25:53

    • artep 09
      artep 09

      Segoš je z bůčku a vepřový plece,ten kdo tvrdí že ne tak asi v životě neviděl normy.Kdo ho dělá z něčerho jinýho,tak prostě nedělá segoš ale splácaninu se zelim.Klidně si tyto pofidérní pokusy dělejte ale netvrdtě nikomu jak je to výborný a že je to segedín.Je to jen Váš hokus-pokus a ne segedín.Jste bud blbý nebo málo chytrý nebo si jen hrajete na chytrý a přitom tomu hovno rozumíte jako koza petrželi,sbohem vy bando hlupáků a zaduste se těma svejma sračkama z hovězího,kuřecího a největšim sojovim humusem.Soja neni maso uvědomte si to diliny!!!

      20.04.2010 16:37:24

    • eva
      eva

      ja do segedáku davam jen kureci prsa.

      15.01.2008 13:33:52

    • siola
      siola

      Vse v poradku ale segedin se dela zasadne z hoveziho masa, ma svou jedinecnou chut. Ale jinak, proti gustu zadny disputat Cau loiza

      08.03.2005 23:20:19

      • artep 09
        artep 09

        Re: Seg.Gulas

        Ty jsi fakt Lojza a Emil dohromady,Ty Tvoje zásady jsi pobral kde?Když tomu nerozumíš tak se radči do toho neser,a dělej si z hovězího normální guláš Ty jantare bláznivej!!!Jako kdyby jsi do naftáku lil benzín Ty trubko!!!

        20.04.2010 16:26:47


    Nalezeno receptů: 189

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.