reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 764 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 705 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 214

    • Roman
      Roman

      To je blázinec, segedin z bůčku, ale žádný osmažení cibule napřed. Kostky bůčku na sucho do rozpáleného hrnce jen osolit a bez pokličky. Občas zamíchat. Když je voda pryč a jen tuk přidat cibuli, kmín a dustit...maso ještě vodu pustí...nepodlévat. Když je zlatavé nasypat mouku, papriku hodně a i pálivou, pepř a míchat. Pak do toho poslat kys. zelí, bobkový list, nové koření a podlít horkou vodou. Dělat ještě asi 30 min a nalít šlehačku a hotovo. Tyhle pověry o osmažený cibulce, jíšce atp akorát zdržujou a ztučňujou

      01.02.2012 13:20:28

    • kateřina
      kateřina

      ahoj zajímalo by mě na kolik porcí to asi tak je. díky

      03.01.2012 16:27:59


    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.