reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,2

    2 130×

    3,2 2130
  • 2 hod

  • 63×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 167
    • Marek
      Marek

      Tak jestli opravdu děláte segedin z kuřecího tak rovnou zkuste hovezí guláš z rybího masa... Fuj...

      16.07.2010 22:40:21

    • matka
      matka

      jednoznacne prorosteho vepřoveho masa....ze z kureciho to musi byt pěknej humus

      16.06.2010 11:26:46

    • eva
      eva

      já tam dávám sýr tofu-uzený.

      14.06.2010 09:25:53

    • artep 09
      artep 09

      Segoš je z bůčku a vepřový plece,ten kdo tvrdí že ne tak asi v životě neviděl normy.Kdo ho dělá z něčerho jinýho,tak prostě nedělá segoš ale splácaninu se zelim.Klidně si tyto pofidérní pokusy dělejte ale netvrdtě nikomu jak je to výborný a že je to segedín.Je to jen Váš hokus-pokus a ne segedín.Jste bud blbý nebo málo chytrý nebo si jen hrajete na chytrý a přitom tomu hovno rozumíte jako koza petrželi,sbohem vy bando hlupáků a zaduste se těma svejma sračkama z hovězího,kuřecího a největšim sojovim humusem.Soja neni maso uvědomte si to diliny!!!

      20.04.2010 16:37:24

    • Lucka
      Lucka

      Právě se chystám na segedín... klasicky z vepřového... ale úplně nejlepší je alternativa s uzeným tofu... ze sojových kostek je nic moc, ale to uzené tofu tomu dodá lehce uzenou vůni a to jsem schopná sníst během dne celý hrnec :-) Zatím chutnal každému, kdo ho ode mě ochutnal :-) Kdo se toho nebojí, ať to vyzkouší a určitě nebude litovat...
      Pro ty, co se hádájí z kterého masa se to vaří - každý ať si to vaří z čeho chce... třeba moje babička vaří segedín z kuřecího a vaří z něj i obyčejný guláš... Někdo má radši hovězí, jiný vepřový... vždyť je to jedno, ne?

      16.04.2010 09:59:45

    • Alenka
      Alenka

      boze muj to se dela z veprove masa vy jelimani,uff

      01.01.2009 15:13:24

    • eva
      eva

      ja do segedáku davam jen kureci prsa.

      15.01.2008 13:33:52

    • siola
      siola

      Vse v poradku ale segedin se dela zasadne z hoveziho masa, ma svou jedinecnou chut. Ale jinak, proti gustu zadny disputat Cau loiza

      08.03.2005 23:20:19

      • artep 09
        artep 09

        Re: Seg.Gulas

        Ty jsi fakt Lojza a Emil dohromady,Ty Tvoje zásady jsi pobral kde?Když tomu nerozumíš tak se radči do toho neser,a dělej si z hovězího normální guláš Ty jantare bláznivej!!!Jako kdyby jsi do naftáku lil benzín Ty trubko!!!

        20.04.2010 16:26:47

    Nalezeno receptů: 167

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.