reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš

Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.


  • 3,2

    2 170×

    3,2 2170
  • 2 hod

  • 65×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš

    Celkový počet komentářů: 178
    • tatkastanda
      tatkastanda

      segedíňák

      Co je to za tak předčasně vyspělého chlapce, že tak fundovaně " vtipkuje " o vegetariánech?

      09.05.2011 12:15:57

    • riji61
      riji61

      Segedinský guláš

      Na správný segedín je zapotřebí bůček a vepřové plecko

      27.04.2011 11:03:43

      • neligrej
        neligrej

        Tak je to a je moc dobrý.

        27.04.2011 12:04:23


    • Mia
      Mia

      Zkuste přidat bílí jogurt :-) Opravdu lahodné

      17.03.2011 12:05:57

    • Tomáš šéf kuchař
      Tomáš šéf kuchař

      RE odezva všem!!!

      Ať je segedínský guláš s vepřového či hovězího nic na tom nemění že toto jidlo chutna jinak s každým masem.Ale správný gurman ocení to i tamto.Ale v samém závěru gastronomie je vždy o tom že člověk vytvaří nové a nové věci jiná přisada změní decentně vždy chuť danému jidlu například byl původne segedýn bez smetany.A ejhle přidala se smetana a segedýn pozměnil název na segedýn special.Tudíš se hadat o druhu masu nemá smysl poněvač.Každý člověk ma jiné chutě.A ja oceńuji kuchaře tím že vytvařejí nové věci.Vždyt každý může vařit kdo ma cit pro kuchyni.

      06.03.2011 11:49:24

    • Karel
      Karel

      Seg.guláš

      Ano opravdu se guláš dělá pouze z vepř.masa a do zelí se přidává bobkový list a na závěr se přidá asi 4kusy drceného česneku a potom je to to pravé maďarské. Může se přidat i anglická-zkuste to a nikdy to nebudete vařit jinak.

      13.07.2005 16:57:47


    Nalezeno receptů: 178

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.