reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš z tlakáče

Recept na segedín, který se připravuje v tlakovém hrnci.


  • 3,8

    75×

    3,7 75
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Vepřové maso, můžeme použít plec nebo i bůček, osušíme a nakrájíme na kostky.

Cibuli očistíme a nakrájíme. V rozehřátém tlakovém hrnci se sádlem cibuli osmahneme dotmava. Vmícháme papriku necháme ji krátce za stálého míchání rozpustit, přidáme maso. Osolíme ho, až pustí šťávu. Pak přidáme kmín, podlijeme vodou a dusíme 15 minut od počátku varu v tlakovém hrnci.

Poklici zchladíme vodou, otevřeme hrnec a přidáme pokrájené zelí a zase trochu vody. Dusíme 20 minut a odstavíme. Hrnec nezchlazujeme, ale necháme dojít.

Pak guláš zahustíme jíškou z másla a hladké mouky, promícháme a povaříme. Před koncem dáme zakysanou smetanu, ale nahřátou, studená by se mohla srazit.

Segedínský guláš z tlakáče dochutíme a podáváme s knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš z tlakáče

    Celkový počet komentářů: 1

    • dadlenky
      dadlenky

      Nákrájíme si vepřové maso na nudličky.Na pánviččce podusíme cibulku+přidáme maso.Podlijeme vodou a dusíme.Přidáme na jemno nasrtuhané2 mrkve a dusíme dál.maso osolíme přidáme mletý kmín.Až je maso měkké,přilijeme trošku kečupu.zahustíme mlélem s hladkou moukou.Povaříme a dochutíme.Je to moc dobrý oběd.Jako přílohu podáváme rýži.Přeji Vám dobrou chuť.

      20.11.2007 19:51:40


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš z tlakáče

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.