reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Omyté a očištěné maso nakrájíme na kousky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno.

Na horkém sádle osmažíme cibuli, přidáme maso, koření a ze všech stran opečeme. Přidáme kmín, podlijeme vodou s dusíme 30 minut. Opět přilijeme trochu vody a přisypeme zcezené kysané zelí a segedín dále dusíme, dokud zelí i maso nezměkne. Segedínský guláš zahustíme jíškou usmaženou z másla a hladké mouky, promícháme a povaříme. Nakonec vmícháme smetanu, chvilku povaříme a můžeme podávat.

Segedínský guláš z kýty je nejlepší s přílohou jako je houskový knedlík, případně těstoviny.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Segedínský guláš z kýty

Celkový počet komentářů: 61
  • aglinhart
    aglinhart

    Segedinsky gulas z kyty

    Tak vam taky neco napisu o tom vasem segedinu az z Australie.Varim ho take,ale rozhodne ne z bucku.Maso muze bejt trochu samozrejmne prorostle to znamena ne uplne libive to je jasne.Ale hlavne zalezi na kucharce anebo kuchari na jeho dochucujici ingredience.Kazda rodina ma svoje chute a ja se rozhodne neridim podle toho co tam je napsano.Na recept se podivam,ale udelam podle toho jak to mame radi.Varim od 15 let a muj muz je se mnou velice spokojeny.Dokonce pisu recepty do sedmi casopisu to je Australie a Novy Zeland.preji vam hodne zdaru ve vareni a hlavne se tady ne hanit.Hanka.

    09.09.2017 07:40:53

  • Moni
    Moni

    Segedínský guláš

    Bohužel tohle není dobrý recept. Nevadí mi druh masa,ale výběr koření....spíše jeho absence,k vaření použít jen kmín a papriku?? ...vůbec to nechutná,přidala jsem aspoň bobkový list a pepř.

    27.08.2016 12:19:16

  • Stašek
    Stašek

    Vařit segedínský guláš z kýty, plece či bůčku a lít do něj smetanu nebo mléko je naprosté barbarství!!! Na smetanu či mléko zapomeňte a maso používejte jedině a výhradně vepřové koleno. Použít kýtu je stejné jako vařit hovězí guláš ze svíčkové. Z kýty či plece to není guláš, nýbrž dušené vepřové v paprikové omáčce. Dobrý guláš nemůže být hotový za 30 minut ........

    15.08.2016 16:53:08

  • daniela12
    daniela12

    Ahoj, segedín je skvělý, sice ho taky dělám, ale díky za tenhle recept, alespoň si člověk porovná a vyzkouší, co dělají druzí, a může si vybrat, co je lepší. :)

    16.06.2016 10:47:02

  • jaroslav
    jaroslav

    segedin z kyti

    segedin nic moc , je suchy ,mislym si zeby mel byt z bucku,jinac nou komen

    01.03.2012 07:42:10

    • kacka
      kacka

      Re: segedin z kyti

      segedin z kyti jaroslav 01.03.2012 07:42:10
      odpovědět nahlásit jako nevhodný

      segedin nic moc , je suchy ,mislym si zeby mel byt z bucku,jinac nou komen


      MYSLIM ty negramote a my ho dneska varili a je vynikajici je videt jakej ses kuchar!!!!

      17.08.2012 14:42:43

    • Tomas
      Tomas

      Re: segedin z kyti

      Ja si myslim ze na teto strance jde jen o vareni a ne pravopis cestiny

      17.05.2015 07:23:20

Nalezeno receptů: 61
|< << 1234567 >> >|

Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš z kýty