reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš z kýty

Recept na výborný segedín od kuchaře z naší restaurace.


  • 4,4

    186×

    4,3 186
  • 1 hod

  • 93×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Postup přípravy

Omyté a očištěné maso nakrájíme na kousky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno.

Na horkém sádle osmažíme cibuli, přidáme maso, koření a ze všech stran opečeme. Přidáme kmín, podlijeme vodou s dusíme 30 minut. Opět přilijeme trochu vody a přisypeme zcezené kysané zelí a segedín dále dusíme, dokud zelí i maso nezměkne. Segedínský guláš zahustíme jíškou usmaženou z másla a hladké mouky, promícháme a povaříme. Nakonec vmícháme smetanu, chvilku povaříme a můžeme podávat.

Segedínský guláš z kýty je nejlepší s přílohou jako je houskový knedlík, případně těstoviny.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš z kýty

    Celkový počet komentářů: 62
    • Lakrmen
      Lakrmen

      Me nejvic vadi ta kyta ...několikrát jsem to taky zkousel. To maso proste bude vždy suche .. Maso v gulasi ma byt meke, na segedyn se urcite lepe hodi plecko, nebo krkovicka.

      18.10.2018 23:54:47

    • Anna Linhart
      Anna Linhart

      Segedinsky gulas z kyty

      Tak vam taky neco napisu o tom vasem segedinu az z Australie.Varim ho take,ale rozhodne ne z bucku.Maso muze bejt trochu samozrejmne prorostle to znamena ne uplne libive to je jasne.Ale hlavne zalezi na kucharce anebo kuchari na jeho dochucujici ingredience.Kazda rodina ma svoje chute a ja se rozhodne neridim podle toho co tam je napsano.Na recept se podivam,ale udelam podle toho jak to mame radi.Varim od 15 let a muj muz je se mnou velice spokojeny.Dokonce pisu recepty do sedmi casopisu to je Australie a Novy Zeland.preji vam hodne zdaru ve vareni a hlavne se tady ne hanit.Hanka.

      09.09.2017 07:40:53

    • Moni
      Moni

      Segedínský guláš

      Bohužel tohle není dobrý recept. Nevadí mi druh masa,ale výběr koření....spíše jeho absence,k vaření použít jen kmín a papriku?? ...vůbec to nechutná,přidala jsem aspoň bobkový list a pepř.

      27.08.2016 12:19:16


    • Stašek
      Stašek

      Vařit segedínský guláš z kýty, plece či bůčku a lít do něj smetanu nebo mléko je naprosté barbarství!!! Na smetanu či mléko zapomeňte a maso používejte jedině a výhradně vepřové koleno. Použít kýtu je stejné jako vařit hovězí guláš ze svíčkové. Z kýty či plece to není guláš, nýbrž dušené vepřové v paprikové omáčce. Dobrý guláš nemůže být hotový za 30 minut ........

      15.08.2016 16:53:08

    • daniela12
      daniela12

      Ahoj, segedín je skvělý, sice ho taky dělám, ale díky za tenhle recept, alespoň si člověk porovná a vyzkouší, co dělají druzí, a může si vybrat, co je lepší. :)

      16.06.2016 10:47:02

    • jaroslav
      jaroslav

      segedin z kyti

      segedin nic moc , je suchy ,mislym si zeby mel byt z bucku,jinac nou komen

      01.03.2012 07:42:10

      • kacka
        kacka

        Re: segedin z kyti

        segedin z kyti jaroslav 01.03.2012 07:42:10
        odpovědět nahlásit jako nevhodný

        segedin nic moc , je suchy ,mislym si zeby mel byt z bucku,jinac nou komen


        MYSLIM ty negramote a my ho dneska varili a je vynikajici je videt jakej ses kuchar!!!!

        17.08.2012 14:42:43


    Nalezeno receptů: 62
    |< << 1234567 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš z kýty

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.