reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš vařený v pomalém hrnci

Recept na přípravu chutného segedínského guláše v pomalém hrnci.


  • 4,0

    4 8

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Maso rozkrájíme na kostky a vložíme do mísy. Podle chuti osolíme a opepříme. Očištěnou cibuli nakrájíme na jemno.

Cibuli osmahneme na trošce oleje nebo na sádle a okořeníme sladkou mletou paprikou a gulášovou paprikou. Můžeme použít také sušenou cibuli a předchozí krok pak není potřeba. Vše můžeme dát rovnou do hrnce. Připravenou směs přidáme k masu, posypeme hladkou moukou a promícháme. Je dobré nechat směs proležet, ale není to nezbytné.

Vše tedy vložíme do základny pomalého hrnce, podlijeme trochou vývaru a vaříme 3 hodiny na vyšší výkon nebo 6 - 7 hodin na nižší výkon. Po 3 hodinách přidáme zelí s trochou nálevu a vaříme dále. Po další hodině smícháme zakysanou smetanu s trochou vody a pokud máme rádi guláš hustější, tak i s lžící hladké mouky. Rozkvedláme a přilijeme k masu. Segedínský guláš promícháme a necháme ještě asi 30 - 60 minut probublávat.

Segedínský guláš vařený v pomalém hrnci podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš vařený v pomalém hrnci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.