reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 764 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Svatomartinské hody - 6 nejlepších receptů na dokonalou hostinu

29. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 705 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

29. 10. 2020

Postup přípravy

Maso rozkrájíme na kostky a vložíme do mísy. Podle chuti osolíme a opepříme. Očištěnou cibuli nakrájíme na jemno.

Cibuli osmahneme na trošce oleje nebo na sádle a okořeníme sladkou mletou paprikou a gulášovou paprikou. Můžeme použít také sušenou cibuli a předchozí krok pak není potřeba. Vše můžeme dát rovnou do hrnce. Připravenou směs přidáme k masu, posypeme hladkou moukou a promícháme. Je dobré nechat směs proležet, ale není to nezbytné.

Vše tedy vložíme do základny pomalého hrnce, podlijeme trochou vývaru a vaříme 3 hodiny na vyšší výkon nebo 6 - 7 hodin na nižší výkon. Po 3 hodinách přidáme zelí s trochou nálevu a vaříme dále. Po další hodině smícháme zakysanou smetanu s trochou vody a pokud máme rádi guláš hustější, tak i s lžící hladké mouky. Rozkvedláme a přilijeme k masu. Segedínský guláš promícháme a necháme ještě asi 30 - 60 minut probublávat.

Segedínský guláš vařený v pomalém hrnci podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš vařený v pomalém hrnci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.