reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Segedínský guláš v pomalém hrnci

Recept na pomalu vařený vepřový guláš se zelím. Je dost času, aby prolnuly chutě.


  • 4,9

    31×

    4,8 31
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 816 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 032 hodnocení

Jednoduše skvělý! Jablečný koláč s drobenkou krok za krokem

26. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 755 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 851 hodnocení

Umíte správně skladovat potraviny? Prověřte se v našem testu!

26. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 218 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

26. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 799 hodnocení

Víkendové pečení: Úžasně vláčná jablková bábovka s ořechy

26. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 697 hodnocení

Plán pečení na víkend: Vrhněte se na domácí pečivo!

26. 9. 2020

Postup přípravy

Vepřovou plec nakrájíme na kostky 2 x 2 cm. Vložíme je do nádoby pomalého hrnce, přidáme sůl, celý pepř, bobkový list, obě papriky, hladkou mouku, najemno nakrájenou cibuli, studený vývar a kysané zelí, které neproplachujeme. Naopak přidáme i vodu ze sáčku. Přidáme i 2 lžíce moučkového cukru pro ty, kdo mají rádi zelí sladší. Vše důkladně promícháme rukou. Je dobré použít latexovou rukavici.

Nádobu přiklopíme a guláš vaříme 8 hodin na stupeň Low nebo 5 hodin na stupeň High. Zhruba hodinu před dohotovením ochutnáme, případně dochutíme a přidáme kysanou smetanu, kterou ve směsi znovu rozmícháme.

Segedínský guláš v pomalém hrnci rozdělíme na talíře a podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš v pomalém hrnci

    Celkový počet komentářů: 5
    • františek
      františek

      pomalý hrnec

      i když vařím v pomalém hrnci už asi 3 roky tak využiji každý nový recept -segedín jsem v pomalém nedělal-byl bezva jen jsem použil míto kýty bok
      -jinak jsem již vařil normální guláše (vepřový i hovězí), plněné papriky, polévky masové i luštěninové " zkrátka pomalý hrnec je boží "

      19.09.2020 18:43:39

    • František
      František

      Vynikající segedín z pomaláče! Jedna zajímavost: Segedín z pomaláče, s prominutím, nenadýmá! :D Aspoň je to moje zkušenost... ;)

      19.09.2020 17:46:08

    • frantisek (tecka) df
      frantisek (tecka) df

      pomalý hrnec

      výhody pomalého hrnce jsem objevil již před 3 roky/ vařil jsem guláše, plněné papriky pečené koleno a j.

      04.09.2020 12:56:02


    • Kristína
      Kristína

      Komentář k receptu Segedínský guláš v pomalém hrnci

      Moc děkuji za recept, přítel pořídil tento multifunkční hrnec a já moc nevěděla co si sním počít. Tento recept byl super, díky němu jsem odhalila kouzlo pomalého vaření. Fakt super, jednoduché a pohodlné. Segeďák byl výborný �� Byla bych ráda za víc takových receptů �

      04.12.2019 22:25:57

    • Kristína
      Kristína

      Komentář k receptu Segedínský guláš v pomalém hrnci

      Moc děkuji za recept, přítel pořídil tento multifunkční hrnec a já moc nevěděla co si sním počít. Tento recept byl super, díky němu jsem odhalila kouzlo pomalého vaření. Fakt super, jednoduché a pohodlné. Segeďák byl výborný �� Byla bych ráda za víc takových receptů �

      04.12.2019 22:25:13


    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš v pomalém hrnci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.