reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš v pomalém hrnci

Recept na pomalu vařený vepřový guláš se zelím. Je dost času, aby prolnuly chutě.


  • 4,8

    26×

    4,8 26
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřovou plec nakrájíme na kostky 2 x 2 cm. Vložíme je do nádoby pomalého hrnce, přidáme sůl, celý pepř, bobkový list, obě papriky, hladkou mouku, najemno nakrájenou cibuli, studený vývar a kysané zelí, které neproplachujeme. Naopak přidáme i vodu ze sáčku. Přidáme i 2 lžíce moučkového cukru pro ty, kdo mají rádi zelí sladší. Vše důkladně promícháme rukou. Je dobré použít latexovou rukavici.

Nádobu přiklopíme a guláš vaříme 8 hodin na stupeň Low nebo 5 hodin na stupeň High. Zhruba hodinu před dohotovením ochutnáme, případně dochutíme a přidáme kysanou smetanu, kterou ve směsi znovu rozmícháme.

Segedínský guláš v pomalém hrnci rozdělíme na talíře a podáváme s houskovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš v pomalém hrnci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.