reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš se sójou

Rádi byste ochutnali segedínský guláš a nechcete v něm mnoho masa? Použijte sójové kostky, guláš vám jistě zachutná!


  • 3,1

    142×

    3 142
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 799 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 014 hodnocení

Recept na švestkové čatní krok za krokem

13. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 745 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 829 hodnocení

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

12. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 211 hodnocení

Parádní recepty se švestkami: Švestkové koláče, domácí knedlíky i exotika v podobě čatní

11. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 609 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 789 hodnocení

Recept na pečená rajčata s cuketou a sýrem feta krok za krokem

11. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 679 hodnocení

Na zahrádkách dozrávají švestky: Užijte si jejich všestrannost

10. 8. 2020

Postup přípravy

Libovější krkovičku nebo vepřový bůček očistíme a nakrájíme na kostky. Ve vyšším kastrolu si na oleji osmažíme cibuli a přidáme nakrájené maso a dusíme doměkka. V průběhu pečení maso osolíme, přidáme kmín, trochu pepře a česnek.

Ve vodě necháme povařit asi 10 minut sójové kostky s kostkou hovězího masoxu a pak je necháme chvíli uležet. Sójové kostky vyjmeme, podle potřeby pokrájíme na menší kousky a přidáme je k opečenému masu.

Směs dobře promícháme, přidáme červenou papriku, bobkový list a pokrájené scezené kyselé zelí. Opět zamícháme a maso se zelím prohřejeme. Guláš zaprášíme hladkou moukou, zamícháme a za stálého míchání přilijeme připravený vývar.

Pro zjemnění guláše (podle kyselosti zelí) přidáme také mléko a provaříme.

Segedínský guláš se sójou podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš se sójou

    Celkový počet komentářů: 4
    • Miloslav Hamsa
      Miloslav Hamsa

      Komentář k receptu Segedínský guláš se sójou

      Vařeno bez masa, jen se sójou a je to fakt dobré.

      16.07.2016 11:59:37

    • eartgfd
      eartgfd

      Komentář k receptu Segedínský guláš se sójou

      náhražky energetická hodnota na nule a ještě k tomu hnus

      08.05.2016 10:29:31

    • Daniela
      Daniela

      Udelala jsem segedin jen ze soji a byl vyborny..maso jsem vynechala a soju varila v smesi koreni a masoxu a jeste nechala pres noc v lednici.Vzniklou omacku pouzila smichanou s rrochou vody a pak jeste zahustila amerikou..fakt vynikajici gulasek.

      25.09.2015 00:09:26


    • Daniela
      Daniela

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      25.09.2015 00:06:28


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš se sójou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.