reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš se sójou

Rádi byste ochutnali segedínský guláš a nechcete v něm mnoho masa? Použijte sójové kostky, guláš vám jistě zachutná!


  • 3,1

    142×

    3 142
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 704 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 941 hodnocení

Velikonoční beránek 6x jinak - recepty, které se zaručeně podaří

8. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 679 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Hygiena při koronavirové pandemii: Jak bezpečně nakupovat a manipulovat s potravinami při vaření?

8. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Recept na kynuté velikonoční jidáše krok za krokem

7. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 743 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 631 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Postup přípravy

Libovější krkovičku nebo vepřový bůček očistíme a nakrájíme na kostky. Ve vyšším kastrolu si na oleji osmažíme cibuli a přidáme nakrájené maso a dusíme doměkka. V průběhu pečení maso osolíme, přidáme kmín, trochu pepře a česnek.

Ve vodě necháme povařit asi 10 minut sójové kostky s kostkou hovězího masoxu a pak je necháme chvíli uležet. Sójové kostky vyjmeme, podle potřeby pokrájíme na menší kousky a přidáme je k opečenému masu.

Směs dobře promícháme, přidáme červenou papriku, bobkový list a pokrájené scezené kyselé zelí. Opět zamícháme a maso se zelím prohřejeme. Guláš zaprášíme hladkou moukou, zamícháme a za stálého míchání přilijeme připravený vývar.

Pro zjemnění guláše (podle kyselosti zelí) přidáme také mléko a provaříme.

Segedínský guláš se sójou podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš se sójou

    Celkový počet komentářů: 4
    • Miloslav Hamsa
      Miloslav Hamsa

      Komentář k receptu Segedínský guláš se sójou

      Vařeno bez masa, jen se sójou a je to fakt dobré.

      16.07.2016 11:59:37

    • eartgfd
      eartgfd

      Komentář k receptu Segedínský guláš se sójou

      náhražky energetická hodnota na nule a ještě k tomu hnus

      08.05.2016 10:29:31

    • Daniela
      Daniela

      Udelala jsem segedin jen ze soji a byl vyborny..maso jsem vynechala a soju varila v smesi koreni a masoxu a jeste nechala pres noc v lednici.Vzniklou omacku pouzila smichanou s rrochou vody a pak jeste zahustila amerikou..fakt vynikajici gulasek.

      25.09.2015 00:09:26


    • Daniela
      Daniela

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      25.09.2015 00:06:28


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš se sójou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.