reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

Recept na skvělý segedínský guláš, který podáváme s houskovým knedlíkem.


  • 4,4

    25×

    4,3 25
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 704 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 941 hodnocení

Velikonoční beránek 6x jinak - recepty, které se zaručeně podaří

8. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 679 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Hygiena při koronavirové pandemii: Jak bezpečně nakupovat a manipulovat s potravinami při vaření?

8. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Recept na kynuté velikonoční jidáše krok za krokem

7. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 743 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 631 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Postup přípravy

Nejprve na sádle nebo oleji orestujeme na drobno nakrájenou cibulku. Potom přidáme maso nakrájené na kostičky a orestujeme. Do základu přidáme sůl, pepř, mletý kmín, sladkou papriku a promícháme s masem. Nakonec vše podlijeme trošku vody. Aby paprika nezhořkla přidáme bobkový list, půlku masoxu, dolijeme vodu podle potřeby a dáme vařit. (Já vařila 25 minut v papináku.)

Po uvaření základu segedínského guláše přidáme proprané a zvlášť uvařené měkké zelí a dochutíme podle potřeby.

Pokud chcete mít víc šťávy, tak je potřeba přidat trochu vody. Nakonec segedínský guláš zahustíme.

Skvělá příloha k tomuto segedínskému guláši je domácí houskový knedlík.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

    Celkový počet komentářů: 6
    • FRANT.PERŠÍN
      FRANT.PERŠÍN

      TAKY MI ZBYLA JEDNA KŮŽE. NEBL UŽ ŽÁDNÝ DŮVOD K VAŘENÍ.

      FANDA

      31.01.2019 22:04:56

    • zdeněk hamšík
      zdeněk hamšík

      vepřové maso a sem tam s kůží jinak to není ono....na kostky,cibule sádlo,kmín a kvalitní papriku...posolit
      trochu horké vody a dusit....bobkový list.nové koření,smetana z krabičky,a zelí samir sáček.....povařit....

      23.09.2018 23:39:36

      • FRANT.PERŠÍN
        FRANT.PERŠÍN

        Re: segedýn

        TAKY MI ZBYLA JEDNA PĚKNÁ KŮŽE. K VAŘENÍ JIŽ NEBYL DŮVOD.

        FANDA

        31.01.2019 22:01:02


    • Standa
      Standa

      Vepřové koleno

      To kolínko jsem zkusil a guláš byl vynikající.

      20.11.2013 06:44:16

    • Standa
      Standa

      Používám libový vepřový bok a kysané zelí ze sáčku, k bobkovému listu přidávám i pár kuliček nového koření Zahušťuji smetanou s trochou hladkè mouky Gulášek je vynikající. Příště zkusím místo boku maso z vykoštěného kolena.

      25.10.2013 06:52:30

    • Standa
      Standa

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      25.10.2013 06:40:25


    Nalezeno receptů: 6

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.