reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

Recept na skvělý segedínský guláš, který podáváme s houskovým knedlíkem.


  • 4,3

    23×

    4,3 23
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Nejprve na sádle nebo oleji orestujeme na drobno nakrájenou cibulku. Potom přidáme maso nakrájené na kostičky a orestujeme. Do základu přidáme sůl, pepř, mletý kmín, sladkou papriku a promícháme s masem. Nakonec vše podlijeme trošku vody. Aby paprika nezhořkla přidáme bobkový list, půlku masoxu, dolijeme vodu podle potřeby a dáme vařit. (Já vařila 25 minut v papináku.)

Po uvaření základu segedínského guláše přidáme proprané a zvlášť uvařené měkké zelí a dochutíme podle potřeby.

Pokud chcete mít víc šťávy, tak je potřeba přidat trochu vody. Nakonec segedínský guláš zahustíme.

Skvělá příloha k tomuto segedínskému guláši je domácí houskový knedlík.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

    Celkový počet komentářů: 6
    • FRANT.PERŠÍN
      FRANT.PERŠÍN

      TAKY MI ZBYLA JEDNA KŮŽE. NEBL UŽ ŽÁDNÝ DŮVOD K VAŘENÍ.

      FANDA

      31.01.2019 22:04:56

    • zdeněk hamšík
      zdeněk hamšík

      vepřové maso a sem tam s kůží jinak to není ono....na kostky,cibule sádlo,kmín a kvalitní papriku...posolit
      trochu horké vody a dusit....bobkový list.nové koření,smetana z krabičky,a zelí samir sáček.....povařit....

      23.09.2018 23:39:36

      • FRANT.PERŠÍN
        FRANT.PERŠÍN

        Re: segedýn

        TAKY MI ZBYLA JEDNA PĚKNÁ KŮŽE. K VAŘENÍ JIŽ NEBYL DŮVOD.

        FANDA

        31.01.2019 22:01:02


    • Standa
      Standa

      Vepřové koleno

      To kolínko jsem zkusil a guláš byl vynikající.

      20.11.2013 06:44:16

    • Standa
      Standa

      Používám libový vepřový bok a kysané zelí ze sáčku, k bobkovému listu přidávám i pár kuliček nového koření Zahušťuji smetanou s trochou hladkè mouky Gulášek je vynikající. Příště zkusím místo boku maso z vykoštěného kolena.

      25.10.2013 06:52:30

    • Standa
      Standa

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      25.10.2013 06:40:25


    Nalezeno receptů: 6

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.