reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Segedínský guláš podle Richarda Nováka

Segedínský guláš podle Richarda Nováka

Recept na vynikající segedínský guláš podle Richarda Nováka.


  • 4,2

    79×

    4,2 79
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 581 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Vánoce plné kalorických nástrah aneb jak nepřibrat

19. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 687 hodnocení

Jak správně připravit těsto na páje?

18. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Recept na smažené plněné žampiony krok za krokem

18. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 686 hodnocení

Perníkové chaloupky na hrneček krok za krokem

17. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Základní suroviny k pečení vánočního cukroví

17. 11. 2019

Postup přípravy

Velké cibule oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriky očistíme a libovolně nakrájíme. Maso očistíme a nakrájíme na kostky cca 3x3 cm.

V rozpáleném hrnci rozpustíme vepřové sádlo a na něm osmahneme najemno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme kmín, zelenou papriku, maso a restujeme, dokud se maso nezatáhne. Nyní vložíme prolisovaný česnek, bobkové listy, zaprášíme mletou paprikou a opět chvilku restujeme. Po chvilce zalijeme vývarem a maso dusíme do poloměkka cca 30 minut.

Když je maso poloměkké, přidáme sterilované zelí s trochou nálevu a vše znovu dusíme dalších 30 minut, dokud maso i zelí nezměkne. Segedínský guláš mírně zahustíme jíškou a pro zjemnění přidáme 30% smetanu na vaření a pár minut ještě provaříme.

Ve finále ze segedínského guláše vyndáme bobkové listy a podle potřeby dochutíme pepřem a solí.

Segedínský guláš podle Richarda Nováka podáváme s knedlíkem, zdobíme petrželkou a lžičkou zakysané smetany.

Foto: Pixabay.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš podle Richarda Nováka

    Celkový počet komentářů: 14

    Nalezeno receptů: 14
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš podle Richarda Nováka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.