reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Segedínský guláš podle mámy

Segedínský guláš tak, jak ho vařila moje máma.


  • 4,3

    51×

    4,2 51
  • 1 h 15 min

  • 10×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli a hned přidáme sladkou papriku, sůl a kmín. Přidáme na kostky nakrájené maso, podlijeme vodou a necháme dusit. Asi po půlhodině přidáme nadrobno pokrájené kysané zelí a společně dodusíme doměkka.

V neslazeném mléce z konzervy (Tatra) rozmícháme mouku a maso se zelím zalijeme. Necháme nejméně 10 minut povařit.

Zatím nakrájíme na kostičky slaninu a vyškvaříme. Slaninu přimícháme k masu. Podle chuti segedínský guláš dokořeníme třeba špetkou pálivé papriky, vegetou a můžeme přidat i trochu cukru.

Segedínský guláš podle mámy podáváme s houskovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš podle mámy

    Celkový počet komentářů: 10
    Nalezeno receptů: 10

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš podle mámy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.