reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

1748 kJ / 417,7 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Prorostlejší bůček nakrájíme na větší kostky. Větší cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

V hrnci rozpálíme olej, vsypeme cibuli a osmahneme dozlatova, poté přidáme nakrájený bůček, zasypeme mletou sladkou paprikou a kmínem. Obsah v hrnci podlijeme vodou, přidáme kysané zelí a maso podusíme doměkka. Nakonec do segedínského guláše přilijeme smetanu a v případě potřeby zahustíme hotovou jíškou.

Segedínský guláš podle chuti dosolíme, případně ještě více okyselíme octem. Pokud je omáčka naopak moc kyselá, přidáme lžíci cukru.

Segedínský guláš ala Dočík horký podáváme a přikusujeme krajíc čerstvého chleba.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedínský guláš ala Dočík

    Celkový počet komentářů: 1
    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš ala Dočík

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.