reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Postup přípravy

Nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso, papriku, sůl, pepř, kmín a trošku Vegety.

Pod pokličkou dusíme cca 30 minut za občasného podlévání vývarem. Jak je maso poloměkké, přidáme kysané zelí a necháme dusit ještě zhruba hodinu, až se maso rozpadá.

Potom zalijeme smetanou. Pokud se nám zdá guláš řídký, zahustíme jej moukou.

Podáváme s knedlíkem nebo chlebem.

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Segedínský guláš 2

Celkový počet komentářů: 8
  • béřa
    béřa

    tak právě jsem dovařila.. Myslím, že se povedlo. nepodlévala jsem vývarem ale jen vodou. dělala jsem na oleji a bez vegety. Jako vegetarián jsem to zvládla na jednotku:-) Tchýně teď zkusila a chutnalo ji to. Uvidíme co na to přítel až příjde z práce:-)

    25.11.2012 12:10:54

  • 13mk
    13mk

    jako od maminky

    Udělala jsem si menší úpravy, místo vegety (tu nemáme) sem dala půl lžičky pálivé papriky, protože máme rádi pikantnější a zahustila jsem lžičkou mouky, kvůli lepší konzistenci...a jsem nadšená. Byl to můj první pokus o segedín a u tohoto receptu rozhodně zůstanu. Velké díky autorovi receptu :-)

    10.02.2012 19:38:18

  • majkulina
    majkulina

    opravdu vyborny segedin...:) tenhle recept doporucuji .)

    11.08.2011 18:55:33

  • Andrea
    Andrea

    prvni pokus

    Tak prave jej mam pod poklickou,doufam ze se v konecne fazi povede =]

    09.06.2011 12:05:25

  • weulinek
    weulinek

    tento recept na gulášek je nenahraditelný. Přítelovi se dělaly boule za ušima :D

    15.04.2011 18:19:57

  • freya
    freya

    trochu víc koření

    Guláš je velice dobrý,já jsem tam dala skoro celej sáček sladké lahůdkové papriky a lžičku koření guláš a segedin je krásně červenej mňam

    18.11.2010 15:12:51

  • borovec
    borovec

    asi bude moc bledý,nevím, guláše moc neumím

    12.01.2008 00:35:15

    • René
      René

      Re: guláš

      Stačí přidat do sádla s cibulkou červenou papriku a opražit. Nebo pro negurmány - červené potravinářské barvivo.

      13.01.2008 18:20:48

Nalezeno receptů: 8

Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš 2