reklama
hledat uživatel
       

Segedín po česku

Recept na segedín z libového masa.


  • 4,5

    77×

    4,4 77
  • 1 h 30 min

  • 20×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti



Postup přípravy

V hrnci osmažíme na kostky nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájené maso. Osmahneme ho ze všech stran, přidáme gulášové koření, masox, papriku, rajský protlak, bobkový list, kmín a podlijeme vodou. Dusíme do poloměkka.

Pak přidáme kysané zelí, které může být i s nálevem. Kdo má segedín raději jemnější, tak zelí propláchne studenou vodou. Přidáme vodu a pokrm dovaříme. V hrnku rozkvedláme hladkou mouku s vodou a sededín zahustíme. Již ho jen krátce povaříme, opepříme a dosolíme.

Na talíři můžeme segedín po česku dozdobit kysanou smetanou. Segedín podáváme s knedlíkem nebo chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Segedín po česku

    Celkový počet komentářů: 14
    Nalezeno receptů: 14
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Segedín po česku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.