reklama
hledat uživatel
       

Šampaňský Fizz

Suchý sekt, malinový likér a drobné čerstvé ovoce.


  • 3,3

    3,2 8
  • 10 min

Postup přípravy

Sáčky čaje spaříme 500 ml vřelé vody. Čaj luhujeme nejméně 5 minut a necháme vychladnout.

Maliny či jahody omyjeme, přebereme a rozdělíme do čtyř vysokých sklenic. Zalijeme dvěma lžícemi malinového likéru, 125 ml studeného čaje a 100 ml dobře vychlazeného sektu.

Podle libosti šampaňský Fizz přisladíme cukrem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Šampaňský Fizz

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.