reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

krém

na obalení



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Postup přípravy

Bílky vyšleháme s cukrem na tuhý sníh. Vmícháme žloutky, sodu a mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě asi 10 minut na 220 °C.

Mléko rozmícháme s moukou a svaříme na kaši. Po vychladnutí zašleháme změklé máslo a krém rozdělíme na dvě části. Do první přidáme vanilkový cukr a dvě lžíce mletého cukru a do druhé zbylý cukr a kakao.

Vychladlý upečený korpus potřeme polovinou světlého krému a na ni zlehka rozetřeme tmavý krém. Opatrně stočíme, zabalíme do potravinářské fólie a dáme do chladničky zatuhnout.

Ztuhlou sametovou roládu potřeme a ozdobíme světlým krémem a obalíme v kokosu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Sametová roláda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.