reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Salát ze sterilovaných fazolek

Rychlý a chuťově zajímavý salát.


  • 3,1

    92×

    3 92
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Fazolky povaříme i s nálevem.

Scedíme je, ale nálev z fazolek nevyléváme. Dochutíme jej solí, cukrem a octem. Podle chuti přidáme i olej.

Okapané fazolky promícháme s drceným kmínem a ochuceným nálevem. Vychladíme.

Vychlazený salát podáváme zdobený osminkami vajec.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Salát ze sterilovaných fazolek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.