reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

podle potřeby

Postup přípravy

Filety lososa očistíme, osolíme, opepříme a na oleji z obou stran propečeme. Rybí maso přendáme na ubrousek a necháme vychladnout.

Mezitím si nakrájíme lahůdkovou cibulku nadrobno a čerstvou petrželku jemně nasekáme. Majonézu důkladně prošleháme s pastou wasabi a zakysanou smetanou.

Vychladlé lososové maso vidličkou natrháme na kousky a zlehka promícháme s cibulkou a petrželkou. Vše spojíme ochucenou majonézou a podle chuti osolíme, opepříme, okyselíme citronovou šťávou a necháme v chladu odležet.

Salát z lososa podáváme na opečeném toastu, který poklademe listem salátu, na který navršíme salát. Salát z lososa můžeme také servírovat v malých mističkách, zdobíme listem salátu a podáváme s opečeným toastem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Salát z lososa