Salát z hlávkového zelí a zeleniny

1 hod | salát | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3743x
Salát, který bez sterilizace vydrží v chladu několik týdnů.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Zelí nakrájíme na jemné proužky, papriky také. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme na křenovém struhadle.

Vše smícháme ve velké míse. Přidáme deko, cukr, olej a ocet, důkladně rukama promícháme a necháme odpočinout nejméně 24 hodin. Několikrát ještě rukama důkladně prohněteme. Zelí zkřehne a pustí šťávu.

Pak salát z hlávkového zelí a zeleniny napěchujeme do sklenic i se šťávou a uložíme do chladu. Výborná příloha k jídlu i jako svačina s pečivem.

autor receptu:

Salát z hlávkového zelí a zeleniny

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Salát z hlávkového zelí a zeleniny

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Salát z hlávkového zelí a zeleniny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept