Špenát jsme zvyklí používat většinou až po tepelné úpravě. Ztrácí tak ale velkou část důležitých látek a vitamínů. Vyzkoušejte proto salát ze špenátu čerstvého.
1 lžička | cukr |
3 svazečky | ředkvičky |
100 g | niva |
2 lžíce | olivový olej |
300 g | bílý jogurt |
0.5 lžičky | mletá sladká paprika |
500-600 g | čerstvý špenát |
1 ks | citron |
podle chuti | |
---|---|
sůl |
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena