reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Salát z čerstvé ryby

Rychlá varianta rybího salátu.


  • 4,0

    13×

    4 13
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vykuchanou, očištěnou a dobře omytou středně velkou rybu, případně několik menších ryb povaříme v octové vodě s kořením a cibulí do měkka.

Po vychladnutí rybu vykostíme, pokrájíme a přidáme majonézu a tatarskou omáčku. Skleničku jakékoliv sterilované zeleniny scedíme a překrájíme, přidáme do salátu, promícháme a podle chuti dokyselíme a přisolíme.

Salát z čerstvé ryby podáváme podle chuti s různým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Salát z čerstvé ryby

    Celkový počet komentářů: 1

    • Magda
      Magda

      Vynikající

      Já tu vařenou rybu nechám nejlépe přes noc, vychladnout v nálevu ve kterém jsem ji vařila. Potom se lépe vykostí a drobné kostičky v kyselém nálevu změknou, takže při jídle nevadí. Je to fakt vynikající salát.

      21.11.2008 13:50:13

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Salát z čerstvé ryby

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.