reklama
hledat uživatel
       

Salát Šuba

Recept na snadný a dobrý rybí salát, který se dá podávat i jako předkrm.


  • 4,0

    4 8
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rybí zavináč nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Brambory uvaříme, oloupeme a nastrouháme na jemno. Mrkev a řepu také uvaříme a nastrouháme.

Připravíme si dva střední ploché talíře. Nejdříve poklademe na oba talíře nakrájený rybí zavináč a na něj cibuli. Poté vše pokapeme olejem podle chuti a dále na to nasypeme nastrouhané brambory, osolíme, opepříme a pomažeme majonézou. Vytvoříme tak zároveň kopeček.

Následně přidáme mrkev, taktéž lehce osolíme, opepříme a pomažeme majonézou, aby to bylo celé promočené majonézou, dále posypeme červenou řepou, také okořeníme a pomažeme zase majonézou. Majonézou nešetříme, každé patro salátu musí být pořádně promazané, nakonec vytvoříme takový symetrický kopeček.

Salát Šuba chutná nejlépe druhý den z lednice s různým pečivem podle chuti. Barevně to vyjde růžově a vypadá to opravdu velmi zajímavě.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Salát Šuba

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.