reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Rybí zavináč nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Brambory uvaříme, oloupeme a nastrouháme na jemno. Mrkev a řepu také uvaříme a nastrouháme.

Připravíme si dva střední ploché talíře. Nejdříve poklademe na oba talíře nakrájený rybí zavináč a na něj cibuli. Poté vše pokapeme olejem podle chuti a dále na to nasypeme nastrouhané brambory, osolíme, opepříme a pomažeme majonézou. Vytvoříme tak zároveň kopeček.

Následně přidáme mrkev, taktéž lehce osolíme, opepříme a pomažeme majonézou, aby to bylo celé promočené majonézou, dále posypeme červenou řepou, také okořeníme a pomažeme zase majonézou. Majonézou nešetříme, každé patro salátu musí být pořádně promazané, nakonec vytvoříme takový symetrický kopeček.

Salát Šuba chutná nejlépe druhý den z lednice s různým pečivem podle chuti. Barevně to vyjde růžově a vypadá to opravdu velmi zajímavě.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Salát Šuba