reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Salát po francouzsku

Takhle se prý dělají saláty u francouzů.


  • 3,1

    136×

    3 136
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory si uvaříme ve slupce. V druhém hrnci si uvaříme mrkev, celer a petržel. Zeleninu podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostičky.

Do mísy dáme hrášek, může být i z konzervy, přidáme nakrájenou cibuli, papriku a brambory s ostatní pokrájenou zeleninou.

Vše promícháme a zalijeme vinným octem. Osolíme, opepříme a kápneme pár kapek worcesterské omáčky.

Zamícháme majonézu a dáme dochladu alespoň na 2 hodiny uležet.

Vychlazený salát dáme na mísu a ozdobíme rajčaty a plátky citrónu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Salát po francouzsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.