reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Sádlové cukroví

Celkový počet komentářů: 21
  • Mišák M.
    Mišák M.

    Je to tak. Na sádlové cukroví zásadně používám sádlo kupované,jelikož domácí sádlo je čisté sádlo a tudíž se roztéká. Já to dělám léta už takto: 250 g hl.mouky, 170 g ml.cukru, 170 g sádla (kupovaného),trochu kakaa. Dělám buď koláčky nebo vykrajuji malé tvary a ty pak slepuji marmeládou. Peče se při 150 C. Jelikož je dělám každý rok,je to oipravdu osvědčený recept. Teď je budu dělat. Je to výborné cukroví. Doporučuji !!!!

    17.12.2013 10:46:02

  • Mišák M.
    Mišák M.

    Je to tak. Na sádlové cukroví zásadně používám sádlo kupované,jelikož domácí sádlo je čisté sádlo a tudíž se roztéká. Já to dělám léta už takto: 250 g hl.mouky, 170 g ml.cukru, 170 g sádla (kupovaného),trochu kakaa. Dělám buď koláčky nebo vykrajuji malé tvary a ty pak slepuji marmeládou. Peče se při 150 C. Jelikož je dělám každý rok,je to oipravdu osvědčený recept. Teď je budu dělat. Je to výborné cukroví. Doporučuji !!!!

    17.12.2013 10:45:09

  • Jana
    Jana

    jak dlouho?

    ahojte, už jedna z vás se tu ptala jak dlouho se to peče. Mě by to taky zajímalo. hlavně těsto už mám před sebou a nevím jak ho upíct

    13.12.2012 17:14:36

  • Iva
    Iva

    Cukroví se mě při pečení rozteklo.

    26.11.2012 16:47:05

    • Martin
      Martin

      Re: hrozné

      pect na co nejmensi teplotu(50 az 60 C),jinak se roztece,je v tom sadlo,takze se musi sucit a ne pect,taky se mi rozteklo tak jsem snizil a super

      15.12.2012 20:38:11

  • Danapet
    Danapet

    Právě jsem dopekla a jsou vynikající, jedna dávka stačit asi nebude tak ještě jednu přidělám. Děkuji za recept

    04.12.2011 20:30:38

  • mamča
    mamča

    Chválím Vynikající

    Ted jsem právě dopekla nerozpekly se mi a drží krásně pohromadě.Udělala jsem je jako kuličky, uprostřed s důlkem v něm rybízovou marmeládu a pekla jsem je přímo na plechu.Děkuji za recept jsou opravdu vynikající

    20.12.2010 22:50:41

  • Naďa Špičáková
    Naďa Špičáková

    Jsou výborný jen je nesmíte péct v hodně teplé troubě stačí na 160stupňů.DOPORUČUJI

    12.12.2010 12:06:31

  • Ivan Petrovič
    Ivan Petrovič

    Kde je chyba?

    Při pečení se mi kousky sádlového cukroví úplně roztekly.

    10.12.2010 12:42:11

    • Háňa
      Háňa

      Kde je chyba, to opravdu nevím. Peču přesně dle receptu a nikdy se mi to nestalo, Spíš naopak, když jsem kdysi pekla prvně, nechala jsem cukroví delší dobu v troubě a přismahlo se, ztmavlo a ztvrdlo víc, než mělo. Po upečení , obalení a uležení je cukroví křehké a moc dobré. Jinak já peču dvojnásobnou dávku a vše bez problémů. Je mi líto, že se nepovedlo.

      10.12.2010 18:11:35

    • klara.pavlikova
      klara.pavlikova

      Je potřeba dát moučkový cukr. Krystal karamelizuje.

      10.12.2010 21:07:23

    • mamča
      mamča

      Re: Kde je chyba?

      Možná je to i kvalitou sádla,dělala jsem je z domácího a pěkně drží

      20.12.2010 22:52:52

    • Luděk
      Luděk

      Re: Kde je chyba?

      K tomu co se ti stalo mohu sdělit.
      Toto sádlové cukroví jsem jako kluk pekl s maminkou a bylo vynikající.
      Později jsem jej chtěl upéci naší rodině a stalo se mi to co popisuješ.
      Když jsem se zeptal maminky - proč se rozteklo - odpověď byla jasná.
      Toto cukroví se nesmí dělat z domácího sádla ale z ,, kupovaného ,,
      takové ty kostky.
      Poslechl jsem ,upekl a bylo super.
      Od té doby jenom z kupovaného a vždy se zadaří.
      Šťastné a veselé přeji.

      21.12.2010 06:19:41

  • Jarmilka
    Jarmilka

    Sádlové cukroví

    Dobrý den, jelikož se už vánoce blíží, prohlížím si nějaké typy a tento Váš recept mě dost zaujal. Jen si nejsem tak úplně jistá, jestli těch 400 g moučk. cukru přijde do těsta nebo jen na obalování. Díky za odpověď a určitě upeču!!!

    10.11.2010 11:47:34

    • Háňa
      Háňa

      sádlové cukroví

      400 g moučkového cukru patří do těsta, jak je to napsáno v receptu. Na obalení si vysypete do misky zvlášť. Pekla jsem už několikrát, mám vyzkoušené. Já sádlo nemusím (třeba na chleba namazané), ale v cukroví je to něco úplně jiného.

      02.12.2010 21:39:47

Nalezeno receptů: 21

Přidat příspěvek k receptu Sádlové cukroví

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.