reklama
hledat uživatel
       

Sádlové cukroví

Rychlé kakaově sádlové cukroví.


  • 4,6

    39×

    4,6 39
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

těsto



Energetická hodnota

25506 kJ / 6092,0 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Všechny ingredience v míse nebo na vále smícháme a řádně prohněteme. Nechce-li se nám těsto celé spojit, přidáme trochu sádla navíc. Sádlové těsto necháme aspoň 2 hodiny odpočinout.

Odpočinuté sádlové těsto tlačíme do formiček a upečeme. Sádlové cukroví po upečení vyklopíme a obalujeme v moučkovém cukru.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Sádlové cukroví

    Celkový počet komentářů: 21
    • Mišák M.
      Mišák M.

      Je to tak. Na sádlové cukroví zásadně používám sádlo kupované,jelikož domácí sádlo je čisté sádlo a tudíž se roztéká. Já to dělám léta už takto: 250 g hl.mouky, 170 g ml.cukru, 170 g sádla (kupovaného),trochu kakaa. Dělám buď koláčky nebo vykrajuji malé tvary a ty pak slepuji marmeládou. Peče se při 150 C. Jelikož je dělám každý rok,je to oipravdu osvědčený recept. Teď je budu dělat. Je to výborné cukroví. Doporučuji !!!!

      17.12.2013 10:46:02

    • Mišák M.
      Mišák M.

      Je to tak. Na sádlové cukroví zásadně používám sádlo kupované,jelikož domácí sádlo je čisté sádlo a tudíž se roztéká. Já to dělám léta už takto: 250 g hl.mouky, 170 g ml.cukru, 170 g sádla (kupovaného),trochu kakaa. Dělám buď koláčky nebo vykrajuji malé tvary a ty pak slepuji marmeládou. Peče se při 150 C. Jelikož je dělám každý rok,je to oipravdu osvědčený recept. Teď je budu dělat. Je to výborné cukroví. Doporučuji !!!!

      17.12.2013 10:45:09


    • Ivan Petrovič
      Ivan Petrovič

      Kde je chyba?

      Při pečení se mi kousky sádlového cukroví úplně roztekly.

      10.12.2010 12:42:11

      • klara.pavlikova
        klara.pavlikova

        Je potřeba dát moučkový cukr. Krystal karamelizuje.

        10.12.2010 21:07:23

      • mamča
        mamča

        Re: Kde je chyba?

        Možná je to i kvalitou sádla,dělala jsem je z domácího a pěkně drží

        20.12.2010 22:52:52

      • Luděk
        Luděk

        Re: Kde je chyba?

        K tomu co se ti stalo mohu sdělit.
        Toto sádlové cukroví jsem jako kluk pekl s maminkou a bylo vynikající.
        Později jsem jej chtěl upéci naší rodině a stalo se mi to co popisuješ.
        Když jsem se zeptal maminky - proč se rozteklo - odpověď byla jasná.
        Toto cukroví se nesmí dělat z domácího sádla ale z ,, kupovaného ,,
        takové ty kostky.
        Poslechl jsem ,upekl a bylo super.
        Od té doby jenom z kupovaného a vždy se zadaří.
        Šťastné a veselé přeji.

        21.12.2010 06:19:41


    Nalezeno receptů: 21
    |< << 123 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Sádlové cukroví

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.