reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Rýžový salát s tuňákem a olivami

Výborný a velmi jednoduchý předkrm či hlavní jídlo. Chutná ihned po přípravě, ale i zastudena.


  • 4,5

    11×

    4,5 11

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Do hrnce vsypeme 1 hrnek rýže (natural nebo kulatá rýže) a vlijeme 2 hrnky vody, osolíme a uvaříme doměkka.

Do mísy dáme olivy, kukuřici, mandle, tuňáka a nakrájenou sterilovanou kapii. Přidáme uvařenou rýži a vše dobře promícháme, podle chuti osolíme.

Rýžový salát s tuňákem a olivami podáváme jako předkrm i hlavní chod, teplý i studený.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Rýžový salát s tuňákem a olivami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.